Budget schoencadeautjes tot 10 euro

Budget schoencadeautjes tot 10 euro

De Sint is al bijna weer in het land dus hoog tijd om de schoen cadeautjes in te slaan!

Geen idee wat je dan moet kopen en of geen inspiratie? Kijk dan naar onderstaande lijst wie weet zit er wat leuks voor je bij.

 

Budget schoencadeautjes voor jongens & meisjes

Het blijft altijd lastig om leuke schoencadeautjes te vinden voor een leuk prijsje. Geen stress! Kiddeaus helpt jouw graag in deze stressvolle zoektocht. Zie hier een overzicht met sint cadeautjes tot 10 euro. Cadeautjes waar elk kind blij van wordt!

Zo vind je er knutselcadeaus, echte meisjes cadeautjes en voor de boys stoere musthaves. Check snel de originele schoencadeautjes

Knutselcadeaus

Stiften en waskrijtjes… Ze zijn er in alle kleuren. En laat het nu net dat zijn waar kinderen dol op zijn! Laat hen een zelfportret tekenen met magische toverstiften of sta zelf model voor een prachtig geschilderd zelfportret.

Leert je kind schrijven? Hoe spannend is het dan om een geheime boodschap te schrijven naar een vriend of vriendin met magische stiften.

Waskrijtjes kindermaat

Door de korte en dikke vorm zijn deze waskrijtjes ideaal voor kleine kinderhandjes

Waskrijtjes voor peuters

Deze kegelvormige waskrijtjes zijn ideaal voor kinderen die moeite hebben met het vasthouden van gewone kleurpotloden die vaak makkelijk breken. Door de handige druppelvorm zijn deze waskrijtjes makkelijk vast te houden. De ergonomische vorm voorkomt verkramping van de hand. Perfect voor pre-schrijfoefeningen!

Magische stiften

door over de tekening, die gemaakt is met deze stiften, heen te gaan met de speciale pen veranderen de lijnen of oppervlakken van kleur- als bij toverslag! De kleur-wisselaar kan ook worden gebruikt als een geheime inkt die alleen zichtbaar wordt door er met de viltstift overheen te gaan.

Stoere jongens musthaves

Kiddeaus heeft veel stoere kindermusthaves voor stoere jongens

Autogordel Beschermer

je ontvangt twee riembeschermer met een dinosaurus ontwerp erop gedrukt in coole camouflage kleuren-een must-have voor iedereen die van dinosaurussen houdt

Dinosaurus paraplu

In de regen naar buiten gaan wordt met deze paraplu van Prêt een feestje. De paraplu heeft licht- en donkerblauwe banen en een blauw handvat. Op vier donkerblauwe banen steelt een surfende dinosaurus de show. En op de lichtblauwe banen zien we decoratieve kleine dino’s. Alles bij elkaar vormt een kleurrijk, vrolijk geheel waar je kind maar al te graag mee naar buiten gaat.

Dino gymtas

Ben je op zoek naar een handige én hippe gymtas voor je kind, dan ben je op de juiste plek beland. Kiddeaus heeft een gymtas met dinosaurus erop die een glimlach op ieder kindergezicht toveren. De gymtas, die ook als tas voor het zwemmen te gebruiken is, is naast leuk ook nog een praktisch.

Cadeautjes voor de meisjes

Wil jouw meisje altijd jouw paraplu hebben? Dan hebben wij de oplossing een eigen paraplu voor jouw dochter.

Zo komen jullie samen droog op school.

Meisjes mogen ook heel graag in hun speelgoedkeukentje spelen eten maken voor mama, papa maar ook voor hun eigen poppen. Hoe leuk is het dat jij het keukentje van jouw kindje kan bijvullen

Volg Kiddeaus ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Lees ook andere blogs

Sinterklaasfeest-Kiddeaus

Negen tips voor pakjesavond

Negen tips voor pakjesavond Voor veel kinderen is 5 december de mooiste dag van het jaar, het is pakjesavond! De magie van het Sinterklaasfeest, wie herinnert zich die tijd van vroeger niet. Schoentjes zetten, mooie tekeningen maken en voor het

Lees verder »