DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Small Foot

Speelgoed met een boodschap

Als het om speelgoed gaat kunnen we tegenwoordig kiezen uit duizenden cadeaus voor onze kleinste medemens.

Onze grootste prioriteit is uiteraard dat we onze kinderen met plezier willen zien spelen. Geheel gelukkig en onbekommerd actief in zijn of haar eigen fantasiewereldje.

Het is daarnaast natuurlijk van groot belang dat het speelgoed betrouwbaar en veilig is. Waarbij we er uiteraard ook geen enkel probleem mee hebben dat onze kids er al spelende ook nog iets van leren.

Small Foot biedt een breed assortiment aan houten speelgoed. Speelgoed dat aan al die voorwaarden voldoet. Kortom, speelgoed waarin een boodschap verborgen ligt.

Milieuvriendelijk speelgoed

Het houten speelgoed is niet alleen goed doordacht en betaalbaar, maar ook milieuvriendelijk. Zowel qua productie en verpakking, als ook qua gebruik, duurzaamheid en hergebruik.

Een ecologisch verantwoord stukje speelgoed. Gebruiksvriendelijk en onbreekbaar. Zonder onveilige losse onderdelen of gevaarlijke verfdeeltjes.

Met andere woorden, speelgoed waar je geen omkijken naar hebt.

Educatief speelgoed

Naast milieuvriendelijk heeft Small Foot in elk speelgoed iets educatiefs verwerkt. We kunnen daar hier met gemak tientallen, mogelijk honderden voorbeelden van geven. Laten we ons echter beperken tot een paar goede voorbeelden.

Woorden waarin het leerzame in één oogopslag tot uitdrukking komt. Zoals tellen, passen en meten. Maar ook zorgen en verzorgen, bouwen en afbreken, delen en verdelen, timmeren of bakken en braden.

Al deze educatieve kenmerken zitten in dit speciale houten speelgoed verpakt. Weloverwogen, eerlijk, betaalbaar speelgoed van de hoogste kwaliteit. Gemaakt voor de peuters en kleuters van nu, maar ook voor die van de toekomst.

Een speelse waarschuwing tot slot

Kijk maar eens in ons assortiment. Je kunt dat alleen doen, of met je partner, maar uiteraard ook samen met je kind of kleinkind.

Wees alleen gewaarschuwd dat als je dat samen met die kleine uppers zelf doet, het enthousiasme al spoedig geen grenzen meer kent.

Small Foot heeft namelijk altijd speelgoed gemaakt vanuit de denkwereld van de allerkleinsten onder ons. En die kleine mensjes merken dat als eersten en steken hun enthousiasme nooit of te nimmer onder stoelen of banken.

Maar is dat niet al een stukje voorpret bij het aanschaffen van mooi en leuk speelgoed?

Toont alle 4 resultaten

× Vragen? Start de chat