DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

New Classic Toys

Kleurrijk houten speelgoed voor rollenspellen

New Classic Toys mag dan een internationale naam hebben, het is een Nederlandse fabrikant die al sinds 1991 duurzaam speelgoed ontwerpt en produceert. Bij Kiddeaus vind je veel houten speelgoed van New Classic Toys dat kinderen in een rollenspel kunnen gebruiken, van houten werkbank tot keukenapparaten van hout. En het speelgoed van dit merk is niet alleen mooi om te zien, het helpt kinderen ook om zich tijdens het spelen van een rollenspel te ontwikkelen. Zo leren kinderen bijvoorbeeld om te plannen en te delen, maar wordt ook hun creativiteit gestimuleerd door het bedenken van verhaallijnen voor het rollenspel.

Van klusser tot kok

In een rollenspel kunnen kinderen alles zijn dat ze willen zijn, laat dat maar aan hun fantasie over! Wat wel kan helpen om het rollenspel op gang te brengen of om kinderen in hun rol te krijgen is speelgoed. Bij Kiddeaus vind je naast het speelgoed van New Classic Toys allerlei houten speelgoed dat het rollenspel voor kinderen nog echter en daarmee leuker maakt. Koken met houten ingrediënten in de restaurantkeuken, met de attributen uit de doktersset een teddybeer beter maken, of een reparatie uitvoeren met het houten gereedschap uit de gereedschapsriem, het kan allemaal!

Duurzaam, want van hoogwaardige kwaliteit

Kies je voor het speelgoed van New Classic Toys, dan kies je voor duurzaam. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het houten speelgoed gaat het generaties mee. Ook een fijn idee: het speelgoed van New Classic Toys, en de merken die zij vertegenwoordigen, voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Zo weet je zeker dat jouw kleintje er veilig mee kan spelen. Hout is een stevig materiaal dat wel tegen een stootje kan en bovendien makkelijk schoon te maken is. Je hebt alleen een biologisch sopje en een doekje nodig. Daarna wel even goed afdrogen, want hout en vocht is geen goede combinatie.

Toont alle 3 resultaten

× Vragen? Start de chat