DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Jouéco

Houten speelgoed van Jouéco is eco-friendly en leuk!

Jouéco is zo’n merk dat we graag in onze webshop hebben, want het houten speelgoed van Jouéco is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens erg leuk. Bij Kiddeaus vind je speelgoed van dit merk dat kinderen in hun rollenspel kunnen gebruiken, zoals een toffe pizzaoven en een dokterstas met houten accessoires. Door houten speelgoed in het rollenspel te betrekken, komen kinderen makkelijker in hun rol en weten ze sneller een verhaallijn te bedenken. Ongemerkt steken ze van alles op tijdens het spelen van een rollenspel, bijvoorbeeld delen (wie mag er nu met de houten mixer spelen?) en plannen (wanneer moet de pizza in de oven voor tafel nummer vijf?).

Verantwoord beheerde bossen

Hout is een materiaal dat wel tegen een stootje kan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld kunststof. Het houten speelgoed van Jouéco is dan ook stevig genoeg om door te geven van generatie op generatie. Het merk gaat voor eco-friendly en steeds meer van hun speelgoed is FSC® C134601 gecertificeerd. Dat betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit goed beheerde bossen, waarbij moet worden voldaan aan strenge criteria. Daar kun je jouw kleintje dus met een gerust hart mee laten spelen!

Houten speelgoed maakt het rollenspel echter

Naast het houten speelgoed van Jouéco vind je bij Kiddeaus veel meer houten speelgoed dat een aanvulling is op het rollenspel van kinderen. Van houten ingrediënten voor de speelgoedkeuken tot complete werkbanken met houten speelgoedgereedschap. Ook hebben we houten speelgoed waarmee kinderen beroepen na kunnen spelen, zoals sets voor kleine doktoren, visagisten en kappers in de dop. Ontdek snel ons houten speelgoed en maak het rollenspel van je kind nog leuker en echter!

Enig resultaat

× Vragen? Start de chat