DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Goki

Ontdek het houten speelgoed van Goki!

Goki is een van onze favoriete merken voor wat betreft duurzaam houten speelgoed. De allerkleinsten zetten hun eerste stapjes vergezeld door een houten trekdier, terwijl wat oudere kindjes hun eerste gerechten bereiden in hun houten speelgoedkeuken. Dit Duitse speelgoedmerk staat voor kleurrijk, duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit. En die mooie kleuren komen van gifvrije waterverf en zijn dus volkomen veilig. Het speelgoed van Goki wordt dan ook aan allerlei kwaliteits- en veiligheidstesten onderworpen, voordat het op de markt wordt gebracht.

Houten speelgoed voor diverse leeftijden

Ins ons assortiment vind je houten speelgoed voor verschillende leeftijden. Kleintjes vanaf 1 jaar spelen bijvoorbeeld met een houten motoriek spiraal, terwijl kinderen vanaf 3 jaar fantasie de vrije loop laten met de houten bouwblokken van Goki. Ontdek snel welk houten speelgoed Goki voor jouw kindje in petto heeft!

Een maatschappelijk betrokken onderneming

Goki werd in 1981 opgericht door Gerhard Gollnest en Fritz-Rüdiger Kiesel. Hun filosofie is dat wie wat neemt van de natuur, ook wat terug moet geven. Daarom doneren ze ieder jaar een bos aan de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein. Daarnaast richt Goki scholen op in landen waar het niet per se evident is dat kindjes naar school gaan, zoals Uganda, Peru en Mali. En in de fabriek in China waar het speelgoed gefabriceerd wordt, krijgen medewerkers een eerlijk salaris. Natuurlijk komen er aan de productie van het houten speelgoed geen kinderhandjes te pas. Het bedrijf maakt speelgoed voor kinderen en niet door kinderen.

Toont alle 9 resultaten

× Vragen? Start de chat