DUURZAAM | VRIJ VAN GELUID | GRATIS VERZENDING VANAF €45,-

Eichhorn

Waar wordt speelgoed van Eichhorn gemaakt?

Laat je kind genieten van eersteklas houten speelgoed met een lange historie! Hermann Eichhorn richtte in 1949 in het Beierse Egglham een speelgoedonderneming op die al snel marktleider zou worden op het gebied van treinen en houten spoorwegen. Een deel van het assortiment wordt in het Duitse Lam gemaakt, dat in het Beierse Woud ligt. Beukenhout uit duurzame bosbouw vorm de basis voor de poppenhuizen, puzzels en spoorbanen.

Houten speelgoed met een hoge kwaliteit

Deze speelgoedfabrikant werkt volgens een lange traditie. Het speelgoed heeft een gegarandeerde premium kwaliteit en is gemaakt van hoogwaardig hout. Veel artikelen zijn bovendien 100% FSC-gecertificeerd. Dankzij de verfrissende ideeën van het ontwerpteam komt dit merk steeds weer met originele speelideeën waar kinderen over de hele wereld plezier aan beleven.

Vijftig jaar na de oprichting verplaatste een deel van de productie zich naar onder andere Tsjechië en Bulgarije. Hier worden nog steeds veel houten speelgoedproducten, zoals blokken, puzzels en buitenspeelgoed, met de hand vervaardigd. Dankzij de excellente kwaliteit ligt het speelgoed prettig in de hand. De hoge veiligheidsnormen en testen garanderen bovendien dat je kinderen veilig met de producten kunnen spelen.

Toont alle 3 resultaten

× Vragen? Start de chat