Thema - Boerderij – door Kiddeaus

Cadeautjes voor de boeren en boerinnen.

Omdat straks de lente weer komt, en wij de kriebels al helemaal hebben, zochten we voor jouw kinderen alles bij elkaar wat met het boerenleven te maken heeft.

Er zijn verschillende soorten boeren zoals een varkens- of rundveehouder, maar natuurlijk is ook de akkerbouw heel veelzijdig. Het is belangrijk dat kinderen ook weten waar bijvoorbeeld melk of kaas vandaan komt, of eieren en groente en niet te vergeten vlees.

Vele kinderen houden van een rollenspel en doen daardoor graag anderen na. Het is natuurlijk super leuk om kinderen van alles te laten ontdekken en leren.

En wat is er dan leuker dat dit op een spelende manier te doen?

Houten boerderij speelgoed

Met het boerderij speelgoed van Kiddeaus kan je kind van alles van een boerderij ontdekken. Met bijvoorbeeld de verschillende dieren die wij in de shop hebben en de boerderij set of een leuke houten puzzel, het rond rijden op een tractor en het eten geven van de dieren. Teveel om op te noemen.

Tip: Laat je kind ook de geluiden na doen van de dieren en de kleuren herkennen. Zo maak je het speelgoed extra actief!

Houten boerderij speelgoed is het perfecte tijdverdrijf voor kinderen

Al vanaf de eerste maanden is de ontwikkeling van een kind cruciaal. Houten boerderij speelgoed is het perfecte tijdverdrijf voor kinderen. Niet alleen kan er uren worden vermaakt, het stelt kinderen ook nog eens in staat om tal van vaardigheden te leren en te ontwikkelen. Het meest voorkomende type speelgoed waar kinderen van alle leeftijden dol op zijn, is houten boerderij speelgoed.

Verbeeldingskracht en creativiteit staan centraal tijdens het spelen met houten boerderij speelgoed

Kinderen kunnen de leukste verhalen verzinnen als ze aan het spelen zijn met houten boerderij speelgoed. Verbeeldingskracht en creativiteit staan dan ook altijd centraal. Het meeste houten boerderij speelgoed is van verantwoord hout gemaakt, wat betekent dat kinderen dichter bij de natuur worden gebracht. Daarnaast is het speelgoed ook nog eens veilig in gebruik dankzij de vloeiende rondingen, oppervlakken en randen.

Cognitieve vaardigheden worden tijdens het spelen gebruikt en ontwikkeld

De verbeeldingskracht, flexibiliteit en creativiteit versterken het vermogen van de hersenen om te kunnen beslissen, oplossen, denken, begrijpen en analyseren. Worden kinderen ouder, dan kunnen ze eenvoudiger met deze ontwikkelde cognitieve vaardigheden een beslissing maken en conflicten oplossen. Daarnaast kan een fantasierijk kind goed presenteren op school en op latere leeftijd informatie beter worden verzameld.

Kinderen worden met houten boerderij speelgoed visueel geprikkeld.

Het houten boerderij speelgoed uit ons assortiment is prachtig vormgegeven, ziet er cartoonachtig uit en is afgewerkt met felle kleuren. Hierdoor kunnen visuele sensorische eigenschappen beter worden ontwikkeld. Denk hierbij aan kleur- en vormidentificatie. Het speelgoed is daarnaast makkelijk vast te pakken en is iedere keer weer een feestje om mee te spelen.

Bestel het houten boerderij speelgoed eenvoudig en snel via Kiddeaus

Overtuigd van alle voordelen die het houten boerderij speelgoed je te bieden heeft? Wacht dan nier langer en bestel een van de modellen eenvoudig en snel via Kiddeaus. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze behulpzame klantenservice