Toont alle 5 resultaten

Zeg het met een kaartje!

Denk je eens in hoe leuk het is als je een van de vrolijke kaarten met een tekening van Wendy de Boer op de deurmat vindt! Een handgeschreven kaart is zoveel persoonlijker dan een e-mail of whatsappje en dat gaat de ontvanger zeker waarderen. Of je nu een kindje een fijne verjaardag wilt wensen of ouders wil feliciteren met hun nieuwe spruit., op Kiddeaus.nl vind je een passende postkaart met kleurrijk tafereeltje van Wendy de Boer (Wendysign). We hebben diverse ansichtkaarten in A6-formaat en ook enkele mini’s.

Een ansichtkaart voor ieder moment

Kaartjes hoef je echt niet alleen bij bijzondere gelegenheden te versturen. Met een ansichtkaart kun je iemand ook een hart onder de riem steken, of gewoon laten weten dat je aan diegene denkt. De unieke ansichtkaarten van Wendy de Boer toveren een glimlach op ieders gezicht, van klein tot groot en van jong tot oud. Helemaal als je er een persoonlijke boodschap op schrijft. In ons assortiment hebben we enkele ‘ neutrale’ kaarten en natuurlijk ook diverse ansichtkaarten voor speciale momenten, zoals verjaardagen, geboortes en het behalen van het zwemdiploma.

Ook leuk bij een cadeautje!

Deze vrolijke ansichtkaarten zijn ook heel leuk om bij een duurzaam cadeautje te stoppen en het zo nog persoonlijker te maken. Schrijf zelf iets liefs op de kaart, of plaats de gewenste tekst in het opmerkingsveld bij je bestelling. Dan zorgen wij dat jouw tekst op de kaart komt te staan. En deze kleurrijke kaarten met tekeningen van Wendy de Boer zijn al een cadeautje op zich en zo leuk dat je haast zou inlijsten!

Wie wordt er nu niet blij van deze kaarten?

Wendy is een ecologische pedagoog in opleiding en studeerde in 2006 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten als interieurarchitect. Haar focus lag toen al op de ruimtelijke en zintuigelijk belevingswereld van kinderen. De uitbundige kleuren die ze in haar vrolijke tafereeltjes gebruikt spreken dan ook zeker tot de verbeelding van kindjes, maar bezorgen iedere ontvanger een gelukkig gevoel. Wie ga jij verrassen met een kaartje?

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat