Toont alle 10 resultaten

Houten speelgoed van Milaniwood vind je bij Kiddeaus

Bij Kiddeaus kiezen we voor producten die bijdragen aan een betere wereld. Het speelgoed dat je bij ons kunt kopen, is veilig, zo ecologisch verantwoord mogelijk en duurzaam, zodat je kind er lang mee kan spelen. Hierdoor is speelgoed van Kiddeaus niet alleen fijn voor jouw kind, maar ook voor de aarde en alle kinderen die daar op wonen.

Duurzaam speelgoed van Kiddeaus is zó ontworpen dat kinderen met hun eigen fantasie een nieuwe spelwereld creëren, samen of alleen.

Ecologisch houten speelgoed van Milaniwood

Wij van Kiddeaus zijn gek op houten speelgoed. Het materiaal is duurzaam en veilig en ons houten speelgoed is leuk, leerzaam en niet te vergeten, betaalbaar! Eén van de merken bij Kiddeaus is Milaniwood. Dit Italiaanse bedrijf uit Milaan heeft een heel eigen visie op houten kinderspeelgoed. Plezier en creativiteit staan centraal bij het speelgoedontwerp en het bedrijf streeft ernaar de leergierigheid van kinderen te prikkelen. Het gehele ontwerp- en productieproces wordt door eigen vakmensen uitgevoerd: 100% gemaakt in Italië dus! Het bedrijf heeft een FSC-certificering en zorgt bij de productie voor eerlijke arbeidsomstandigheden. Natuurlijk zijn de producten zeer veilig in gebruik door de milieuvriendelijke materialen en verf.

Kies voor 100% gemaakt in Italië

Bij Kiddeaus kan je kiezen uit diverse spellen van Milaniwood. Waar denk je dat jouw kind blij van wordt? Kies bijvoorbeeld voor het strategische spel houten zeeslag. Een tactisch bordspel voor alle leeftijden. Een ander superleuk spel is het slangen spel! Dit spel kan je ook meenemen om onderweg te spelen. En wat dacht je van de vliegende rups? Een geweldig spel voor binnen en buiten, waarbij de uitdaging is om de rups zo ver mogelijk door een hoepel te laten vliegen.

Laat je verrassen door het ruime aanbod van mooi en duurzaam houten speelgoed bij Kiddeaus. Bestellen gaat makkelijk en snel en is bovendien vanaf €50,- zonder verzendkosten!

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 73 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat