Kies een categorie

Een paar voorbeelden

Beoordelingen

Leuke cadeautjes in de sale gekocht. Deze waren snel en heel leuk ingepakt bij ons thuis. Echt een feest voor de kinderen om de cadeautjes uit te pakken!

Chantal

Super service , vriendelijke , leuke aanbod Staat je netjes te woord

Mar

Super fijne webwinkel met leuke spullen! Ook was het erg snel binnen 😊 bestel hier zeker nog eens!

Robin

Instagram

Kersen taart dag! Houd jij ook zo van taart? Wij eten hier elke zondag een stukje taart bij onze koffie. Heb jij ons assortiment taarten al bekeken? Bonus: laag in calorieën! en oh ja, als je een echte kersentaart wil maken (al dan niet met je kids) dan heb ik hier een handig recept. Als je je foto instuurt dan ding je mee naar een kortingsbon van 10%! (excl. verzendkosten en aanbiedingen) 
Recept (met dank aan Smulweb)

Ingrediënten:
150 g bastogenkoeken of volkorenbiscuits 
75 g gesmolten boter
1 pot kerseb zonder pit (ca 350 g)
4 blaadjes gelatine 
200 g monChou 
2 bekertjes zure room 125 ml
75 g basterdsuiker
1 beker slagroom (125 ml)

Bereidingswijze:
1. Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (ca 22 cm), strijk het glad en laat het in de koelkast opstijven. Laat de kersen uitlekken en van 11/2 dl van het sap op. 
2. Week de gelatine in ruik koud water.
3. Verhit 6 eetlepels van het sap en los hierin, van het vuur, de goed uitgeknepen gelatine op.
4. roer het gelatine mengsel door de rest van de sap.
5. Roer de monChou met een mixer glad en de basterdsuiker erdoor. Roer het gelatine mengsel erdoor.
6. Klop de slagroom stijf en spatel ze voorzichtig door het monChou mengsel.
7. Verdeel het mengsel over de biscuitbodem en laat het in de koelkast minstens 4 uur opstijven, verwijder de rand van de springvorm en verdeel de kersen over de bovenkant van de taart.

SMULLEN MAAR:) #kideaus #kersen #taart #kersentaartdag #houtspeelgoed #bakken #koudum #fryslân #friesland #cadeau #bakkenmetkiddeaus #bakker
Kersen taart dag! Houd jij ook zo van taart? Wij eten hier elke zondag een stukje taart bij onze koffie. Heb jij ons assortiment taarten al bekeken? Bonus: laag in calorieën! en oh ja, als je een echte kersentaart wil maken (al dan niet met je kids) dan heb ik hier een handig recept. Als je je foto instuurt dan ding je mee naar een kortingsbon van 10%! (excl. verzendkosten en aanbiedingen) Recept (met dank aan Smulweb) Ingrediënten: 150 g bastogenkoeken of volkorenbiscuits 75 g gesmolten boter 1 pot kerseb zonder pit (ca 350 g) 4 blaadjes gelatine 200 g monChou 2 bekertjes zure room 125 ml 75 g basterdsuiker 1 beker slagroom (125 ml) Bereidingswijze: 1. Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (ca 22 cm), strijk het glad en laat het in de koelkast opstijven. Laat de kersen uitlekken en van 11/2 dl van het sap op. 2. Week de gelatine in ruik koud water. 3. Verhit 6 eetlepels van het sap en los hierin, van het vuur, de goed uitgeknepen gelatine op. 4. roer het gelatine mengsel door de rest van de sap. 5. Roer de monChou met een mixer glad en de basterdsuiker erdoor. Roer het gelatine mengsel erdoor. 6. Klop de slagroom stijf en spatel ze voorzichtig door het monChou mengsel. 7. Verdeel het mengsel over de biscuitbodem en laat het in de koelkast minstens 4 uur opstijven, verwijder de rand van de springvorm en verdeel de kersen over de bovenkant van de taart. SMULLEN MAAR:) #kideaus #kersen #taart #kersentaartdag #houtspeelgoed #bakken #koudum #fryslân #friesland #cadeau #bakkenmetkiddeaus #bakker