Top 5 schoencadeautjes 3 jaar

Schoencadeautjes-Kiddeaus

Top 5 schoencadeautjes 3 jaar

Zaterdag 13 November 2021 dan is het weer zover Sinterklaas en zijn Pieten komen weer aan in Nederland altijd weer een spannende dag voor de kleintjes onder ons. Hier bij ons hebben we nog eentje die in het grote verhaal gelooft ben erg benieuwd hoe ze dit jaar gaat ervaren nu ze het meer gaat snappen (2,5 jaar). Hier mogen de kinderen twee keer per week schoen zetten op woensdag en zaterdag. Mogen ze vanaf zaterdag 13 November ook bij jullie de schoen zetten? En hoe vaak per week? Ik geef je hierbij wat inspiratie voor schoencadeautjes onder de 5 Euro voor meisjes en jongens van 3 jaar.

Meiden opmaak-middag Kiddeaus

Tip 1. Moyra eco-friendly kindernagellak

Moyra kindernagellak is een kindvriendelijke, niet giftige en eco-friendly nagellak die kinderen naar hartenlust kunnen gebruiken. Na gebruik kan de lak, welke op waterbasis is, gemakkelijk van de vingers en nagels worden gehaald met warm water en zeep en hoeft er dus niet gerommeld te worden met schadelijke nagellakremovers of aceton. De lakjes van Moyra zijn verkrijgbaar in losse potjes en in sets. Alle kleuren van de regenboog zitten in het assortiment en ook lakjes met glitters horen daarbij. Kortom; voor ieder wat wils. De kleuren zijn intens, magisch en heel vrolijk.

Tip 2. Playmais

Een leuke knutselprojectje diet het ook altijd goed. Playmais is gemaakt van mais, water en voedingskleurstoffen en is natuurlijk, veilig en biologisch afbreekbaar. Het stimuleert de creativiteit en de motoriek van jouw kindje.

Tip 3. Houten balansspel in zakje

Dit houten balansspel bevat 8 houten onderdelen. Je gooit om en om met de dobbelsteen en de kleur bepaalt welk blokje jij op de halve houten bol mag leggen. Lukt het jou om het blokje op een ander blokje te leggen zonder dat het omvalt?

Playmais-Kiddeaus

Tip 4. Houten voertuigen

Houten voertuigen staan bij veel kinderen in de top 5 van favoriet speelgoed. De voertuigen prikkelen hun fantasie, want er zijn natuurlijk allemaal verhalen te verzinnen rondom de autootjes!

Tip 5. Eichhorn blokpuzzel-boerderijdieren

Deze blokpuzzel heeft 6 verschillende dieren, puzzel jij de houten blokken op de juiste zijde naast elkaar en zie de verschillende boerderijdieren voorbij komen zoals een eend, koe, paard, schaap, geit en een varken.

Waarom is puzzelen goed voor je kind?

  • Fijne motoriek
  • Hand- oog coördinatie
  • Sociaal contact
  • Zelfvertrouwen
  • Probleem oplossend denken
  • Cognitieve vaardigheden
Eichhorn blokpuzzel boerderij schaap
Eichhorn blokpuzzel boerderij paard
 • Vanaf nu krijg je bij je schoencadeautje een aftelkalender er gratis bij op=op.

Outlet

Hou onze outlet pagina daarom in de gaten voor onze laatste koopjes. Je kan hier tot we 50 % korting scoren. Kiddeaus voegt hier regelmatig leuk speelgoed uit het assortiment aan toe. Kom dus af en toe eens terug. Wees er wel snel bij, want OP=OP. Van veel artikelen zijn het de laatste stuks.

Maak Sinterklaasavond extra leuk met dit dobbelspel! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de downloadlink voor de printable in je mail.

Natuurlijk vind je bij Kiddeaus nog veel meer leuke schoencadeautjes! Waar ben jij naar op zoek? We helpen je graag verder.

Lieve groet,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat