De snelste manier om je kinderen te vermaken

ebook downloaden-Kiddeaus

De snelste manier om je kinderen te vermaken

Uitgespeeld? Doe nieuwe inspiratie op met de gratis e-books van Kiddeaus bomvol creatieve en gezellige tips! Lees in dit blog alles hoe ik hiermee van start ben gegaan en laat ons in een reactie weten wat jullie de leukste tip hieruit is!

Over Kiddeaus

In 2015 startte ik (Esther0, zelf mama van vijf, met online speelgoedwinkel Kiddeaus. Het door mij met zorg geselecteerde assortiment bestaat uit duurzaam, eerlijk en veilig speelgoed voor verschillende leeftijden. En dat voor een betaalbare prijs, want ik vindt het belangrijk dat ieder kind toegang heeft tot duurzaam speelgoed. Het kinderspeelgoed dat je bij Kiddeaus vindt, is gemaakt van milieuvriendelijke kunstoffen of hout van speciaal voor dit doel gekweekte (snelgroeiende) bomen. Speelgoed dat niet bijdraagt aan de plastic soep, maar juist gemaakt wordt van gerecyclede petflessen. Het speelgoed is bovendien stevig en gaat daardoor lang mee, vaak zelfs meerdere generaties. Als dat niet duurzaam is! Speelplezier staat natuurlijk wel op nummer 1 bij Kiddeaus en daarom kies ik voor items die de fantasie van kinderen prikkelen, in plaats van voorkauwen wat er met het speelgoed gedaan moet worden. Zo ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs op allerlei vlakken.

Eigenaar van Kiddeaus

Het eerste e-book van Kiddeaus is geboren!

Vorig jaar heb ij mijn eerste e-book geschreven ‘Gezellige en leerzame tips voor kinderen’ en staat bomvol leuke en originele ideeën voor activiteiten voor en met jonge kinderen. Op dat moment zaten we allemaal in lockdown en ik wilde zoveel ouders helpen om leuke dingen te kunnen doen in en om het huis. Ideaal voor ouders die door hun inspiratie heen zijn geraakt tijdens de coronaperiode! Om het e-book gratis te ontvangen, hoef je alleen maar te abonneren op de nieuwsbrief van Kiddeaus. Zo mis je nooit de nieuwste, duurzame aanwinsten in het assortiment en vind je in de blogs nog veel meer leuke informatie over duurzaam speelgoed. Het e-book is te downloaden via deze link.

Activiteiten voor jonge gezinnen-Gratis weggever

#Kiddeausvermaakt

Ik (Esther) schreef het e-book ‘ Gezellige en leerzame tips voor kinderen’ als cadeautje voor de fans van Kiddeaus en het bevat ideetjes voor zowel buiten als binnen. Picknicken in eigen tuin met zelfgemaakte lekkernijen, een verkoelend drankje, zelf een tof bordspel maken, of gezellig samen koekjes bakken op een regenachtige middag; het zijn maar enkele voorbeelden van de leuke suggesties voor activiteiten in het e-book. En uiteraard ontbreken klassiekers als stoepkrijten, kleien en touwtjespringen niet en hebben ook knutselprojecten als het maken van een poppenkast pop een plekje gekregen in het e-book. Enthousiaste lezer worden opgeroepen om foto’s te posten van het speelplezier dat kinderen beleven dankzij dit boek.

Nog meer inspiratie en ideeën!

Na het maken van mijn eerste e-book had ik de smaak te pakken en hebben we een tweede e-book gemaakt ‘Creatieve en leerzame tips voor kinderen’ liet dan ook niet lang op zich wachten en staat nu ook online. In dit tweede e-book staan de favorieten uit het eerste e-book, aangevuld met nieuwe ideeën voor nog vele uurtjes speelplezier en inspiratie voor het creëren van mooie herinneringen. ga bijvoorbeeld samen op een spannende schattenjacht, laat kinderen meehelpen met eenvoudige klusjes in de keuken, of zet een gave speurtocht uit. Nieuwe spelletjes, buitenactiviteiten, knutselideeën en keukenprojectjes zijn natuurlijk altijd welkom. Dank zij het e-book van Kiddeaus zijn kinderen nog lang niet uitgespeeld!

Lieve groet,

E-book bomvol leuke ideeën -Gratis weggever

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat