Kijkje in de speelgoedhoek bij…Robin

Kijkje in de speelgoedhoek bij....Robin

Kijkje in de speelgoedhoek bij…Robin

Over Robin

Robin en Ahmed hebben 3 kinderen (Renee van 4, Sofia van 2 en Adam van 1 jaar)
>>@mixedfamily

Ik (Robin) woon samen met mijn man Ahmed en 3 kinderen (Renee van 4, Sofia van 2 en Adam van 1 jaar) in een eengezinswoning in Mijdrecht. Mijn man heeft zijn eigen klusbedrijf en ik ben huisvrouw. Wij hebben geen dieren en willen die ook niet.

1. Wat is het favoriete speelgoed van jouw kinderen

Favoriet speelgoed is hier per kind erg verschillend. Zo houd Renee bijvoorbeeld erg van buitenspelen en dan is de schommel vaak favoriet. Als ze binnenspeelt dn is ze vaak bezig met poppetjes en laat ze haar fantasie erop los. Sofia is meer van het knutselen, kleuren, kleien en schilderen zijn hier zeker favoriet. Adam heeft nog niet echt favoriet speelgoed, alles wat geluidjes maakt doet het altijd goed bij hem.

2. Spelen jouw kinderen het liefst binnen of buiten?

Als ik moet kiezen denk ik dat ze alle 3 toch het liefst buitenspelen

Kijkje in de speelgoedhoek bij... Robin -Schommelen
Bekijk hier het houten buitenspeelgoed

3. Spelen jouw kinderen graag alleen of samen

De oudste speelt liever alleen , tenzij ze met oudere kindjes speelt dan speelt ze liever samen. De middelste (Sofia) die pakt eigenlijk altijd alles van iedereen af dus die heeft het samen spelen nog niet zo uitgevonden, meestal loopt het uit op ruzie. Tja Adam die doet maar wat en hangt aan iedereen haha.

4. Hoe hou jij het speelgoed opgeruimd?

Ik heb bij de Ikea van die opbergbakken gekocht die helemaal dicht geritst kunnen worden. Het speelgoed zit daarin opgeborgen en op categorie, merk etc. Zo kan ik iedere keer een bak met iets anders pallen en als het dicht zit zie je er niks meer van.

5. Hoe ziet jouw speelgoedhoek eruit

Ons hele huis is een speelgoed slagveld en hebben wij daardoor geen speelgoedhoek. Ik zeg eerlijk dat ik 1 mand heb staan waar speelgoed in zit. Dit is speelgoed wat ze op dat moment allemaal mee naar beneden nemen vanuit hun slaapkamer. Ik verzamel het en na 1 week breng ik het terug naar boven en wacht ik af tot die zich langzaam weer vult haha. Wij  zijn wel nog aan het kijken voor een speelgoedhoekje te creëren.

Speelgoedhoek bij Robin

6. Waar let jij op bij het kopen van speelgoed?

Ik let eigenlijk nergens op. Ik koop vaak gewoon wat ze nog niet hebben. Ze zijn dol op alles. Meestal gaat wel mijn voorkeur uit naar het houten speelgoed, iets wat niet na 3 keer spelen kapot is. Maar de kinderen hebben daar tegenwoordig steeds meer een mening over.

7. Welk speelgoed staat nog op het verlanglijstje van je kind

Renee wil graag een nieuwe step en alles van L.O.L. sofia wil graag nog meer knutselspullen en ik wil graag een extra verdieping op het huis:).

Bij Kiddeaus kan je online een verlanglijstje maken en delen met de familie

8. Spelen jullie vaak spelletjes met elkaar?

Nee, wij spelen weinig spelletjes. De kinderen hebben hier het geduld niet voor helaas.

9. Met welke materialen knutselen jullie het liefst

Klei en verf! Sofia kliedert er graag op los.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat