Dit speelgoed is populair voor het strand!

Dit speelgoed is populair voor het strand

Dit speelgoed is populair voor het strand!

De zomervakantie is in aantocht, heb jij je vakantie al geboekt met de kinderen? Grote kans dat je een plek gaat bezoeken waar strand is. Er is dan natuurlijk niets leuker dan fijn met je kinderen een zandkasteel te gaan bouwen! Bij Kiddeaus.nl vind je allerlei zand- en strandspeelgoed van het merk Zsilt.

Dit duurzame speelgoed wordt gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Uit Nederland in Nederland. Zoals Zsilt het zelf zegt: ”Zo wordt de plastic afvalberg kleiner en onze zandkastelen hoger.”

Waarom duurzaam strandspeelgoed de beste keuze is

Een beter milieu begint bij jezelf. Een goede manier om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu, is door duurzame aankopen te doen. Plastic is een logische keus als grondstof voor strandspeelgoed, maar een duurzame keus is speelgoed van gerecycled plastic afval van Nederlandse huishoudens en is daarmee een circulair product, waarbij het plastic afval opnieuw gebruikt wordt als grondstof.

Investeer in goed strandspeelgoed

Koop niet zomaar de eerste, de beste speelgoedmix voor op het strand. Wanneer je snel en zomaar wat speelgoed inslaat, heb je geen tijd om bewust na te denken over de impact van deze aankoop. Wanneer je even snel wat koopt, draag je bij aan de overproductie van plastic en ga je minder bewust om met jouw spullen. Wanneer je investeert in leuk speelgoed voor op het strand, geniet je niet alleen meer van een goede aankoop, ook gaat dit speelgoed jaren mee zo kunnen zelfs volgende generaties nog zandkastelen bouwen met dit mooie speelgoed!

Zandkasteel bouwen met duurzaam strandspeelgoed

”Zo wordt de plastic afvalberg kleiner en onze zandkastelen hoger”

Wie maakt het mooiste zandkasteel?

Het duurzame zand- en strandspeelgoed van Zsilt prikkelt de fantasie en creativiteit van kleine avonturiers. De zandbak wordt omgetoverd tot bouwterrein waar een heel nieuw dorp verrijst, of het strand wordt het toneel van een spannend sprookje waar een zandkasteel de hoofdrol speelt. Hoe dat bootje in de afgesloten slotgracht is beland, is voor de volwassenen misschien een raadsel, maar ongetwijfeld heeft jouw kleintje dit helemaal uitgedacht. Met een set van Zsilt (inclusief emmer, zeef, schep en bootje) zijn kinderen helemaal klaar voor de bouw! De set kun je ook verder uitbreiden met onder andere bouwvormen, een extra emmertje en een schraper.

Geniet van zorgeloze en gezellige dagen aan het strand. Investeer in een duurzame strandset voor op het strand. Zo heeft jouw kind niet alleen eindeloos veel speelplezier, ook als ouder geniet je van een duurzame keuze.

Liefs,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat