Speelgoed kopen voor een rauwer: dit is favoriet

Green Toys autotransporter

Speelgoed kopen voor een rauwer: dit is favoriet

In een eerdere blog bespraken we al waar je op moet letten bij het kopen van (duurzaam) speelgoed. Zo is natuurlijk de leeftijdscategorie van groot belang, maar daarnaast is het handig om te weten welk speeltype het kindje waarvoor je het speelgoed koopt is: rauwe, bouwer, schouwer of douwer. Ieder speeltype zegt iets over de aard van het kind, de daarbij behorende favoriete bezigheden en het bijpassende speelgoed. In dit kennisbankartikel vertellen we je meer over de rauwer.

Rauwers: bezige baasjes die niet graag stilzitten

De rauwer is een kind dat graag bezig is en (letterlijk) ruimte nodig heeft. Stil zitten of zijn, vindt dit speeltype moeilijk en ook ingewikkelde spelletjes die lang duren zijn niet besteed aan rauwers. Actie en beweging, dat is wat ze leuk vinden! Buiten op avontuur gaan, actie-reactie spelletjes, speelgoed dat ze zelf in beweging kunnen zetten; allemaal dingen die in het straatje van de rauwer passen.

Duurzaam en avontuurlijk strandspeelgoed

Het leukste speelgoed voor rauwers

Wanneer het ook maar eventjes kan, is de rauwer buiten te vinden. Buitenspeelgoed dat bij de actieve aard van dit speeltype aansluit is bijvoorbeeld een springtouw , een bal, een schommel, stoepkrijt, of zand-/strandspeelgoed. Regent het dat het giet? Dan is er voor de rauwer binnen ook genoeg te doen. Op Kiddeaus.nl vind je allerlei voertuigen die rauwers zelf in beweging kunnen brengen en ook grote houten blokken om mee te bouwen, of een houten treinset vallen bij deze kinderen in de smaak. Heeft jouw rauwer ook een artistiek kantje? Dan is vingerverven een leuke activiteit. Lekker kliederen en snel resultaat!

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat