5 cadeau tips voor een peuter van 2 jaar

Rubbabu gereedschap

5 cadeau tips voor een peuter van 2 jaar

Wat koop je voor een peuter van 2 jaar? Keuze genoeg bij Kiddeaus. In deze blog laat ik je de top 5 zien van leuk peuter speelgoed voor peuters van 2 jaar. Er zit natuurlijk wat rek in, want geen enkel kind ontwikkeld zich hetzelfde. Deze leeftijdsperiode staat de fijne motoriek als centraal punt in de ontwikkeling van peuters. We hebben daarop onze top 5 natuurlijk afgestemd!

Tip 1 houten voertuigen

Brandweer, Ambulance en Politie. Het spreekt tot de verbeelding van vele peuters, en zeker als een van de ouders hier zelfs werkt! Peuters spelen graag met een levend voorbeeld, het stimuleert en leert peuters veel over de grote buitenwereld. Herken je dit bij jouw kind? Kiddeaus heeft vele fraaie houten voertuigen in het assortiment voor eindeloos speel- en leerplezier. Kom dus kijken bij de houten voertuigen afdeling!

Jouéco houten auto

Tip 2 duw speelgoed

De leeftijd van 2 jaar is over het algemeen waar peutertjes kunnen lopen. Duw speelgoed is erg populair! Jouw kindje ontdekt dat verplaatsen van speelgoed een uitdaging is, en dat je daardoor ook sneller gaat lopen! De wereld van jouw kind wordt langzaam maar zeker groter en daar ligt de uitdaging. Omdat deze leeftijdsperiode staat voor de ontwikkeling van jouw kindje, hebben we uiteraard veel keuze!

Tip 3 bouwen

Wie weet het nog uit de eigen jeugd? Bouwen en laten vallen… eindeloos veel plezier. De meeste peutertjes bouwen wellicht al, en voor deze groep hebben we ook ‘next level’ bouwplezier. Daag je peutertje uit met een fraaie blokkenset van Kiddeaus!

Tip 4 fluweel zacht speelgoed

Rubbabu speelgoed is zacht, veilig en leuk speelgoed. Het is al geschikt voor baby’s vanaf zes maanden en ontworpen voor vele jaren spelen en leren. Het zachte materiaal maakt ze tot een prachtig ontwikkelingshulp voor kinderen van alle leeftijden.

Het belangrijkste onderdeel van Rubbabu speelgoed is het natuur rubberschuim. Maar liefst 97% van het speelgoed bestaat uit dit materiaal. Nattrlijk rubber heeft dan ook veel prachtige eigenschappen. Het is antimicrobieel, hypo-allergeen en schimmelbestendig. Er worden dan ook geen vulstoffen of chemicalien aan toegevoegd.

Een mooie 3D puzzel van Rubbabu met 7 stukjes groenten. Je kan met deze mooie 3D puzzel ook nog andere spelletjes ermee doen:

Speel tips:

    • Kent joouw kindje alle soorten groente
    • Hoeveel stukjes groenten zijn er
    • Samen tellen en benoemen
    • Kan jij de wortel vinden?
3D rubbabu puzzel

Tip 5 fijne motoriek

Als je twee jaar bent dan zijn er bepaalde spelletjes die belangrijk zijn voor de fijne motoriek. Rijgen met onze houten kralen is erg leuk om te doen op deze leeftijd, of een houten motoriek spiraaltje van Eichhorn. Eichhorn is duurzaam, fraai afgewerkt en erg uitdagend voor kinderen.

Dit was de top 5 cadeau tips voor een peuter van 2 jaar, heb je wat leuke ideeën kunnen opdoen?

Liefs,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat