Educatief speelgoed voor kindjes van 1 jaar

Educatief speelgoed voor kindjes van 1 jaar

Educatief speelgoed voor kindjes van 1 jaar

Met educatief speelgoed leert je kindje spelenderwijs zijn of haar fantasie, motoriek en ruimtelijk inzicht te gebruiken. Het is leerzaam, maar vooral ook erg leuk. Er is tegenwoordig hartstikke leuk duurzaam speelgoed.

Voordelen van educatief speelgoed voor kindjes van 1 jaar

Spelen is leren. Als kinderen jong zijn, zijn ze voortdurend nieuwe dingen aan het leren. Educatief speelgoed daagt je kind uit om van alles te onderzoeken. Dat is goed voor het intellectuele vermogen en stimuleert de creativiteit. Educatief speelgoed kan helpen bij:

  • Verbeteren van de ruimtelijke ontwikkeling
  • Ontwikkelen van cognitieve vaardigheden
  • Verbeteren van de grote motorische vaardigheden
  • Ontwikkelen van de fijne motoriek
  • Creativiteit stimuleren
  • Het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden

In de eerste twee levensjaren leren baby’s ontzettend veel. Dat doen ze door te ontdekken en te spelen. Het helpt je baby bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en de oog- en hand coördinatie. Vanaf drie maanden gaat je baby naar speelgoed grijpen.

Goed duurzaam speelgoed is dan bijvoorbeeld een fijne bijtring. Vanaf vier tot zes maanden zijn de stapeltorens erg in trek van Green Toys. Je baby gaat steeds meer zelf ontdekken en onderzoeken. Vanaf 1 jaar zijn dit geweldige houten cadeautjes, cadeautjes van Green Toys of Rubbabu die fluweel zacht aan voelen.

Top 5 educatief speelgoed voor 1 jarige

Voor kindjes van 1 jaar is het best lastig om speelgoed te kopen. Je zoekt speelgoed dat uitdaagt en de ontwikkeling spelenderwijs stimuleert, maar het moet ook weer niet te moeilijk zijn. In de fase waarin jouw dreumes zich nu bevindt, volgen de ontwikkelingen elkaar waarschijnlijk snel op. Wij geven je vijf tips voor duurzaam speelgoed dat goed aansluit bij de enerverende ontwikkelingsfase waarin 1- jarigen zich bevinden.

Green Toys stapeltoren

1. Houten bouwblokken

Maar ook leuke houten bouwblokken hebben wij in verschillende kleuren. Waarmee kleintjes allerlei simpele bouwwerkjes kunnen maken. Natuurlijk is het ook leuk om ze te sorteren op kleur of vorm.

2. Houten trekdieren

Begint je kleintje al stapjes te zetten dan is een trekdiertje natuurlijk ook het ideale gezelschap tijdens het leren lopen. Onze duurzame en gifvrije houten trekdieren gaan graag met ze mee op ontdekkingsreis

3. Houten spiraal

Dreumesen krijgen de pincetgreep, iets vastpakken tussen de duim en wijsvinger, steeds beter onder de knie, houten spiralen zijn het perfecte speelgoed om de fijne motoriek spelenderwijs verder te ontwikkelen.

Goki houten motoriek spiraal

4. Vormen sorteren

Wie is er niet groot mee geworden? Dit originele stuk speelgoed bestaat uit acht blokken die variëren in vorm. Laat jou kinderen de blokken in het juiste gat stoppen zodat ze zich goed verder ontwikkelen in hand- oog coördinatie, kleurherkenning en het verschil zien in diverse vormen. Kinderen leren onder andere een ster, driehoek, cirkel en vierkant herkennen. De figuren zijn niet zwaar en precies groot genoeg voor de kleine handjes om ze makkelijk vast te kunnen pakken. De sorteerder bestaat uit twee helften doe je makkelijk uit elkaar kan halen om de vormpjes weer opnieuw te kunnen gebruiken.

5. Stoere boot voor eindeloos speel plezier

Deze speelgoedboot van Green Toys is er om de allerkleinsten goed te kunnen vermaken, succes gegarandeerd! Het bootje is gemaakt van gerecycled materiaal en is BPA-vrij, vrij van weekmakers en bevat geen melamine, pvc en lood. Zo is hij volkomen veilig voor je kindje om mee te spelen. Hij is zowel geschikt voor zwembaden en de zee, als voor in bad of onder de douche. Hij blijft drijven en is zo een ideaal vermaak voor je kindje.

Stoere sleepboot
Green Toys duurzaam speelgoed

Wij hope dat we jouw weer hebben geholpen om het juiste educatieve speelgoed te vinden! Het is ook belangrijk om het educatieve speelgoed af te stemmen op de ontwikkelingsstadium waarin jouw kind zich momenteel bevindt.

Lieve groet,

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat