7 Roze cadeau tips voor peuters

Roze cadeau tips voor peuters

Is jouw kleine meid binnenkort jarig? Ja waarom nu eigenlijk kleine meid? Er zijn ook genoeg jongens die de kleur roze prachtig vinden en cadeautjes in deze kleur voor jongens zijn er ook. Dan ben je nu alvast niet rustig aan het oriënteren en bezig met de voorbereidingen voor het grote feest. Zodra de uitnodigingen zijn verstuurd dan komen meestal ook de vragen van opa en oma en andere familie leden en vrienden of je ook ideeën heb voor cadeautjes.

Verlanglijstje

Kiddeaus heeft al iets daarop bedacht en dat is een verlanglijstje op de webshop van Kiddeaus zodat jij die kan invullen en kan delen met de mensen die uitgenodigd zijn. Hoe makkelijk is dat en wat zal dat jou een stuk rust geven in deze drukke periode.

Omdat de meeste kinderen gek zijn op de kleur roze heeft Kiddeaus 7 roze cadeau tips  voor peuters voor jou onder elkaar gezet.

1. Roze Rubbabu speelgoed

Rubbabu speelgoed is zacht, veilig en leuk speelgoed. Het is al geschikt voor baby’s vanaf zes maanden en ontworpen voor vele jaren spelen en leren. Het zachte materiaal maakt ze tot een prachtig ontwikkelingshulp voor kinderen van alle leeftijden. Het belangrijkste onderdeel van Rubbabu speelgoed is het natuurrubberschuim. Maar liefst 97% van het speelgoed bestaat uit dit materiaal. Natuurlijk rubber heeft dan ook veel prachtige eigenschappen. Het is antimicrobieel, hypo-allergeen en schimmelbestendig. Er worden dan ook geen vulstoffen of chemicaliën aan toegevoegd. Het oppervlak van een Rubbabu speeltje is zacht en fluweelachtig. Deze betoverende textuur stimuleert de tastzin. Niet voor niets dat dit zachte speelgoed onweerstaanbaar is om mee te knuffelen, aan te raken en mee te spelen.

2. Houten taart van Hape

Zeker een quilty pleasure van velen..chocoladetaart! Kiddeaus heeft een heerlijke taart met chocolade bodem, frisse kwark topping, aardbeien en kiwi’s taart die elke dag kan. Of het nou feest is of niet, er is altijd een goede reden voor taart. Het bord is al in vier delen en de taartschep zit er natuurlijk ook bij. Super compleet dus! Maak van elke dag een feestje met deze houten taart. Je dochter of zoon zal hier uren mee gaan spelen.

Houten taart van Hape

3. Houten roze keuken

Als roze je favoriete kleur is, en koken je lust en je leven dan is dit de ultieme keuken! Mooie kleurrijke keuken van Goki Susibelle. Mooi afgewerkt met frisse kleuren en voorzien van een handige keukenklok! De pannen en overige accessoires zijn inbegrepen zodat er meteen een begin kan worden gemaakt met koken. De grote oven kan ook gebruikt worden voor het opbergen van keukenspullen, en boven de kookplaat zijn nog handige opberghaken en een plankje voor de kruiden.

4. Houten poppenhuis

De jonge dames onder ons vinden het natuurlijk fantastisch om met poppen te spelen, hoe leuk is het dan om een eigen poppenhuis te hebben? Je kind kan spelen met de verschillende poppetjes in het complete poppenhuis. Zo kan je kind spelenderwijs leren hoe een huis in elkaar zit en wat de poppetjes doen op een dag. Het poppenhuis is inclusief meubilair en poppen, zo heb je meteen een complete set, wel zo handig! In het poppenhuis bevinden zich twee slaapkamertjes, een keuken met eettafel en zitplekje. Ook heeft het poppenhuis een stukje ‘buiten’. Het poppenhuis heeft twee verdiepingen. Erg leuk om je kind zo alles te laten ontdekken!

5. Moyra eco friendly kindernagellak

Kinderen vinden het vanaf een bepaalde leeftijd helemaal leuk om mooi aan te kleden als een prinses. Daar horen natuurlijk ook wat mooie nageltjes bij. Je kunt kinderen op jonge leeftijd wel hun nageltjes laten lakken met dezelfde nagellak die je moeder gebruikt, maar dit is niet altijd even verantwoord, omdat volwassen nagellak veel giftige stoffen bevatten. De kindernagellak is daar en tegen wel verantwoord om te gebruiken. Deze nagellak is speciaal gemaakt voor kinderen zodat zij ook als mooie prinsessen met prachtig gelakte nageltjes kunnen rondlopen

6. Roze Green Toys kiepwagen

Kiepwagen van Green Toys staat garant voor sterk, veilig en gerecycled materiaal om mee te spelen. Hij past goed in kleine handjes en heeft diverse beweegbare onderdelen om mee aan de gang te gaan in de zandbak, op het strand of gewoon fijn binnenshuis. Je kunt bijvoorbeeld zand, stenen of water mee vervoeren. En is hij na het fantasie spel van je kind (eren) vies geworden, dan kan hij gewoon een rondje mee in de vaatwasser en is daarna weer als nieuw!

7. Buitenspeelgoed

Perfect voor in de tuin, en ook leuk op het strand, de Green Toys strandset is een klassieke set die kinderen aanmoedigt om de wereld om hen heen te ontdekken. De emmer heeft een fijn katoenen touw om de emmer te dragen, waardoor deze set niet frustrerend is voor kleine tuiniers en strandliefhebbers. Het is geweldig om samen buiten te zijn, en kinderen zullen het leuk vinden om naast hun vader en of moeder te helpen en te spelen om hun tuin te laten groeien. Met het vormpje en de emmer kunnen ook de meest prachtige zandkastelen worden gebouwd, Echt leuk voor kinderen vanaf 18 maanden en ouder. Bovendien is het veel sterker dan plastic, dus je hebt er meerdere jaren veel plezier van. Als je het een keertje laat vallen of wat ruw speelt, is er helemaal niets aan de hand. Deze set hebben we ook nog in de kleur groen.

zandset green toys

Overige cadeau tips

Je kan natuurlijk ook geld vragen maar dat is voor deze leeftijd nog niet van toepassing! Zodra het bezoek binnenkomt met dat grote cadeau of het mooie verpakkingsmateriaal dan zijn ze al helemaal tevreden. Het gaat meestal om het uitpakken en de lekkere hapjes die op tafel staan 🙂

Ik hoop dat met deze 7 roze cadeau tips voor peuters jullie een leuke verjaardagscadeau kunnen vinden.

Lieve groet,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat