Voorjaars sale bij Kiddeaus

Voorjaars sale Kiddeaus

We zijn er allemaal gek op, het leukste speelgoed vinden voor een prikkie in de uitverkoop. En om je te helpen houden we nu ook alvast een kleine outlet op onze webshop. Kom langs en sla je slag! We hebben veel leuke spulletjes tot maar liefst 50% korting. Wij houden regelmatig een sale dus hou onze webshop en Facebook pagina in de gaten zodat je helemaal niets mist. Je kan je ook nog inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd helemaal up-to-date!

Waarom is er een uitverkoop?

Kiddeaus houdt een uitverkoop om weer ruimte te maken voor nieuw seizoen speelgoed denk daarbij aan Pasen, Moederdag en het buitenspeelgoed. Nu denk jij natuurlijk is een uitverkoop wel duurzaam? Ja dat maakt niks uit alleen wij geven wel een tip mee probeer je verzendkosten te delen me bijvoorbeeld een vriendin.

Noteer je het in je agenda?

Op vrijdag 26 Februari 2021 houdt Kiddeaus een voorjaars sale via onze veel bezochte Facebookpagina. We starten om 18:30 uur onze voorjaars sale. Elke 2 minuten plaatsen we een van onze mooie artikelen op Facebook. Voor een superscherpe prijs… Van sommige producten hebben wij meerdere in voorraad ( we vermelden dit in de bijbehorende tekst). Wie het eerst het woord ”Verkocht” typt is de gelukkige koper. De verkoop gaat de hele avond door! Zodra het artikel is uitverkocht zie je deze niet meer terug die avond! Er zijn een paar eenvoudige regels van toepassing die wij die dag bovenaan de pagina plaatsen. Jouw aankoop is exclusief verzendkosten. Uiteraard worden je aankopen verzameld en in een keer verzonden. ( wellicht samen met een vriendin om de verzendkosten te kunnen delen) Afhalen te Koudum mag natuurlijk ook!

Heb jij er zin in?

Wij kijken er al naar uit, en wie niet? Pak je kans op extra voordeel tijdens de voorjaars sale bij Kiddeaus! Ook altijd handig om iets achter de hand te hebben en zo voorkom je dat het favoriete cadeautje wat je graag wilt hebben uitverkocht is, dat is nooit leuk.

Dus, profiteer van onze speciale voorjaars sale met geweldige aanbiedingen. Heb je vragen of op zoek naar iets bijzonders, neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

Tot vrijdag 26 Februari 2021.

Lieve groet,

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 75 reviews.
× Vragen? Start de chat