Wat is nieuw duurzaam speelgoed bij webwinkel Kiddeaus?

Kiddeaus

Bij Kiddeaus zijn we altijd op zoek naar duurzaam speelgoed. Gezellig knutselen thuis, maar ook met leuke knutselspullen als je dochter of zoon gaat logeren bij opa en oma. In onze webwinkel Kiddeaus kun je dan ook superleuk, duurzaam en veilig speelgoed kopen. Voor alle jongens en meisjes in verschillende leeftijden. Van Green Toys tot Viking Toys, maar ook zoveel meer. Maar wat is er nu precies nieuw in diverse producten uit onze webshop?

Zeker ook voor onze vaste klanten, is het altijd fijn te zien wat er nieuw aangevuld is. Want wij maken het nog makkelijker voor je, want we hebben een pagina aan ons menu hiervoor toegevoegd. Via pagina ‘Nieuw binnengekomen’ zie je alle nieuwe producten en merken snel langskomen. In het menu zoek je in diverse categorieën naar ons duurzaam speelgoed.

Voor elke gelegenheid een leuk cadeau

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje en daarbij een vrolijke kaart? Ook deze leuke producten ga je terugvinden via pagina Nieuw binnengekomen. Zo weet je zeker dat je snel alle nieuwe producten kunt zien. Volg ons ook op Facebook want hier nemen we je elke week mee in een nieuw leuk thema. Dit zal je inspiratie en ideeën geven om thuis creatief met de kinderen bezig te zijn. Maar hier delen we graag onze Top 3 in favorieten!

Tip 1: Houten speelgoed koop je bij Kiddeaus

Wil je graag houten speelgoed bestellen van hoogwaardige kwaliteit voor een leuke prijs? Bij Kiddeaus shop je houten speelgoed dat veilig, duurzaam, leuk, leerzaam en betaalbaar is. Je kunt houten speelgoed bestellen in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Want met goed speelgoed maak je ieder kind heel gelukkig, voor lang speelplezier. Met houten speelgoed kies je ook bewust voor duurzaam spelen. Het is milieuvriendelijk, altijd veilig en je kunt er zoveel leuks mee combineren. Ideaal dus voor jongens en meisjes, kom kijken!

Tip 2: Duurzaam en veilig speelgoed

Wil je graag duurzaam kunststof speelgoed kopen van hoogwaardige kwaliteit? Je vindt het allemaal bij Kiddeaus, wij geven altijd aan vanaf welke leeftijd het geschikt zal zijn. Er is veel speelgoed om uit te kiezen, daarom is de pagina ‘nieuw binnengekomen’ speelgoed juist zo fijn. Kijk hoe jij het fijn zal vinden om te winkelen in onze webshop. Daarom is het ook zo leuk om je zoon/dochter hier zelf bij te betrekken. Ben je op zoek naar een kraamcadeau, of juist iets leuks voor een verjaardag? In de tijd van het corona virus, blijven wij online je bestelling versturen. Maar denk ook aan een leuk vrolijk kaartje, gezellig in de brievenbus.

Green Toys stapeltoren

Tip 3: Kleuren en knutselen met leuke ideeën

Is jouw kind ook gek op knutselen en wil je duurzame knutselspullen kopen? Bij ons ben je ook hiervoor aan het juiste adres, met veel leuke ideetjes in diverse leeftijden. Van kleurrijke stiften, potloden, magische pennen, verf tot de leukste waskrijtjes. Leuke kleine cadeautjes om te geven, ook voor het belonen als er weer een thuiswerk-taak goed is afgesloten. Kom verder kijken in de webshop, laat je inspireren en ga samen knutselen. Krijg je al leuke ideeën, juist in deze tijd dat we veel thuis zijn en het moeten combineren met school taken? Nu weet je onze nieuwe producten ook te vinden, dus kom hier ook regelmatig ene kijkje nemen. Voor je het weet staat er weer wat nieuws bij!

Vraag: wat zou je graag nog bij Kiddeaus in de collectie willen zien? Deel dit in een reactie, stuur een mailtje of deel dit met ons in de Facebook Community, kom je er ook gezellig bij?

Lieve groet,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat