Vijf redenen om te kiezen voor duurzaam speelgoed

Hart roze kiddeaus

Vijf redenen om te kiezen voor duurzaam speelgoed.

Waarom zou je duurzaam speelgoed kopen, in plaats van ‘normaal’ speelgoed? Nou, daar kunnen wij wel wat redenen voor bedenken! Zo is duurzaam speelgoed minstens net zo leuk als ieder ander speelgoed en is het er voor kinderen van allerlei leeftijden. En dan zijn er nog deze vijf redenen:

1. Je werkt mee aan een betere wereld

Spelen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kleintje en leuk speelgoed hoort daar natuurlijk bij. Wat je niet wilt, is dat dit speelgoed de wereld waarin onze kinderen opgroeien teveel belast. De plastic soep hoeft niet nog groter te worden en de mensen die het speelgoed maken, moeten dit kunnen doen onder goede en veilige omstandigheden. Bij Kiddeaus.nl vind je daarom speelgoed gemaakt van duurzame materialen, zoals HDPE, gerecycled plastic en hout van snelgroeiende bomen. Daarnaast bieden we alleen speelgoed aan van leveranciers die zijn aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative, een initiatief dat als doel heeft om arbeidsomstandigheden te verbeteren. Dat is toch een stuk fijner spelen!

Visie webshop Kiddeaus

2. Duurzaam speelgoed is veilig voor je kindje

Het speelgoed in onze webshop is vrij van Bisfenol A (BPA), de zogenaamde weekmakers die in veel plastic producten zitten en waar mogelijke gezondheidsrisico’s aan kleven. Beter dat het niet in het speelgoed van je kind zit dus. Ook giftige stoffen ga je niet aantreffen in het speelgoed in ons assortiment en onze leveranciers onderwerpen de producten aan diverse testen, zodat je zeker weet dat ze veilig zijn. Eigenlijk heel logisch toch?

3. Het stimuleert kinderen om fantasie te gebruiken

Speelgoed waar batterijen in moeten, bijvoorbeeld omdat het beweegt of geluid maakt, vinden de meeste kinderen in het begin reuze interessant. Ouders zijn vaak wat minder enthousiast, want wat komt er een herrie uit die dingen! En als het nieuwe er eenmaal af is, is het ook het eerste speelgoed dat ergens in een hoek ligt te verfstoffen. Duurzaam speelgoed is over het algemeen wat simpeler van vormgeving en kinderen kunnen er alle kanten mee op. Het is toch veel leuker om zelf een spannend sprookje te verzinnen, dan om een kant-en-klaar verhaal uit een film na te spelen? Met houten blokken kunnen ze een kasteel of een boerderij maken, maar net zo makkelijk een ingewikkeld spel bedenken, waar jij als ouder de spelregels nog niet helemaal van door hebt. Laat het maar over aan de fantasie van je kleine!

4. Duurzaam speelgoed gaat lang mee

Het duurzame aspect zit hem niet alleen in de manier van produceren. Wij vinden het ook belangrijk dat speelgoed lang meegaat en niet na enkele speelsessies al minder mooi of kapot is. De speeltjes in ons assortiment zijn sterk en gaan jarenlang mee.

”Kiddeaus maakt veilig speelgoed én een betere wereld bereikbaar voor iedereen. Kijk, daar sta ik voor!”

5. Duurzaam betekent echt nier per se duur

Bij Kiddeaus,nl vind je duurzaam speelgoed voor allerlei prijsjes. Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of een mooi verjaardagscadeau. Ieder kind moet toch kunnen spelen met veilig en duurzaam speelgoed?

Aanbieding!

Op zoek naar duurzaam speelgoed?

We bereiden het assortiment van Kiddeaus.nl steeds verder uit met allerlei leuk, duurzaam speelgoed. Wil je advies of heb je een vraag, neem dan contact met ons op via de chatfunctie, e-mail of telefoon (06-41259346). Wij praten over niets liever dan speelgoed en helpen je graag verder!

Lieve groet,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat