Leuk en leerzaam: de spelletjes van Kiddeaus!

Leuk en leerzaam: de spelletjes van Kiddeaus!

Leuk en leerzaam: de spelletjes van Kiddeaus!

Er zijn van die dagen…. de lucht is grauw en grijs, het is koud en regenachtig buiten. Het is geen weer voor een wandeling of een rondje langs de speeltuin als broodnodige afwisseling van het thuisonderwijs en het thuiswerken. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, dus wat doe je dan?

Samen spelletjes doen

Je kinderen de hele dag binnenshuis bezighouden kan soms echt een uitdaging zijn. Even genoeg van de racebaan of het poppenhuis? Wat dacht je van een spelletje? Hier in huis zijn spelletjes altijd een hit. En die grijze dag tover je ermee om in een gezellig samenzijn. Muziekje aan, kopje thee erbij en met z’n allen aan tafel. Het is wat je er zelf van maakt! Kiddeaus heeft ”oude” klassiekers als Mens Erger je Niet, Zeeslag en Memory in een duurzaam houten jasje waar je je zeker mee zult vermaken.

Milaniwood bordspel zeeslag

Eerste hulp bij thuisonderwijs!

Ben je ook gebombardeerd tot juf of meester en weet je soms even niet hoe je het moet aanpakken? Ook dan kan een spelletje een uitkomst zijn. Spelenderwijs nemen kinderen vaak meer leerstof op en zeg nou zelf, via een spelletje iets leren is toch veel leuker dan alles uit een boek leren? Druk bezig met de tafels? Kiddeaus heeft bijvoorbeeld een houten puzzelspel waarmee je de tafels kunt leren.

Vermenigvuldigen

Ook voor de allerkleinsten: spelletjes voor dreumesen en peuters

Vormen, kleuren, motoriek en inzicht…. wat is er toch een hoop te leren voor dreumesen en peuters. Maak het leerproces net even wat leuker door de leuke houten puzzels en spelletjes van Kiddeaus. Mijn zoon van 3 heeft het puzzelen helemaal ontdekt en legt nu zelf puzzels van 50 stukjes en meer. Toen hij een dreumes was ben ik al met hem begonnen met puzzelen en maakten we samen de vrolijkste houten vormenpuzzels.

Memory is hier ook favoriet, zeker die van een van zijn lievelingsboekjes Rupsje Nooitgenoeg

Ook gezellig een spelletje doen met je kind? Bekijk de hele collectie duurzame spelletjes en houten puzzels hier.

Tot snel,

Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat