Unieke postkaarten van Wendy de Boer

Unieke postkaarten van Wendy de Boer

Unieke postkaarten van Wendy de Boer

Nu we al meer en meer online onze cadeautjes kopen en laten inpakken vergeten we vaak dat een kaart dit extra persoonlijk en speciaal maakt. Tegenwoordig doen we alles digitaal maar wat is het leuk om een persoonlijk kaartje op de mat te krijgen. Nu we nog steeds in de lockdown leven en je niet op een kinderverjaardag of kraambezoek kan komen is het ook erg leuk om je cadeautje persoonlijk te maken met een van de unieke postkaarten van Wendy de Boer. Kinderen maar ook ouders worden er ontzettend blij van je fleurt ervan op en helemaal met deze vrolijke illustratie kaarten.

Wie is Wendy de Boer

Wendy de Boer is ecologisch pedagoog i.o. en studeerde in 2006 af als interieurarchitect aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den haag waarin zij gericht was op de ruimtelijke en zintuigelijk belevingswereld van het kind. Naast het ontwerpen en tekenen verzorgde ze ook kunstprogramma’s en gaf culturele kunstzinnige les aan kinderen in achterstandswijken in Den Haag. Onder de naam Wendysign werd ze ondertussen verantwoordelijk voor diverse huisstijlen en hield zij zich bezig met het ontwerpen van grafische patronen en productontwerpen.

Daarnaast ontwikkelde Wendy een eigen collectie postkaarten voor diverse gelegenheden. De fantasierijke en kleurvolle postkaarten tonen vrolijke tafereeltjes en invloeden van de seizoenen die kinderen erg aanspreken.

Baby boy of girl anischtkaart

Echte post is zoveel leuker 

Ansichtkaarten

Ansichtkaarten, postkaarten en wenskaarten zijn verschillende subcategorieën in de categorie kaarten. Maar wat is het verschil? Allereerst verkopen wij ansichtkaarten: dit zijn enkele kaarten, gedrukt op A6 formaat, met op de voorkant een afbeelding. Dit kan een foto zijn maar wij hebben allemaal vrolijke illustratie met een bijpassende tekst voor elke gelegenheid een kaart. Op de achterkant is er ruimte voor een (kort) bericht, maar ook het adres van de ontvanger en een postzegel.

Voeg een unieke postkaart toe

Wie houdt er niet van lieve woorden, speciaal voor diegene die je lief hebt. Die lieve woorden zijn soms moeilijk om te zeggen, op die momenten kan een kaart je daarbij helpen. Heb jij gekozen voor een duurzaam cadeautje dan kun je deze nu nog specialer maken met een persoonlijke boodschap. Iedereen vind het leuk om  iets te geven of te krijgen waar een kaartje met lieve woorden bij zit. Maak daarom nu al jouw cadeautjes extra bijzonder met een kaart.

Kies een kaart van geboorte tot verjaardag

Wanneer je een cadeautje persoonlijk wil maken kun je dat doen door een leuke kaart erbij te geven. Hierin kun je een speciale boodschap zetten die bij het cadeautje of de gelegenheid past. Zoek uit het ruime aanbod aan kaarten en vind de juiste. Voor iedere cadeautje is er een passende kaart. Voor ieder moment wat wils.

Liefs,

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat