Duurzaam spelen met deze favorieten voor kinderen

Duurzaam spelen met deze favorieten voor kinderen

Duurzaam spelen met deze favorieten voor kinderen

Wat was het een apart jaar met de Corona die opeens om de hoek kwam kijken we we allemaal zo veel mogelijk thuis moesten gaan werken en de kinderen les geven. Hopelijk kunnen we dit snel achter ons laten, nog even en we zitten alweer in ”2021”. Ondertussen hebben wij de balans opgemaakt! Wat is het leuk om te zien wat het favoriete speelgoed is in mijn webshop en dat wil graag met jullie delen!

1. Rubbabu

Bij Kiddeaus kun je veilig en fluweelzacht Rubbabu speelgoed kopen. Het speelgoed van het merk Rubbabu is bekroond vanwege de milieuvriendelijke samenstelling: alle producten zijn ecologisch verantwoord en volledig biologisch afbreekbaar. De producten van Rubbabu zijn gemaakt van natuurlijk rubberschuim met een zachte, fluwelen laag. Dit materiaal voelt heerlijk zacht aan en is geheel veilig voor kinderen.

Rubbabu gereedschap

Verschillende soorten Rubbabu speelgoed

Bij Kiddeaus kun je een uiteenlopend assortiment aan Rubbabu speelgoed kopen. Met Rubbabu speelgoed maakt je kind kennis met rijdende en rollende voorwerpen, zoals ballen, dieren op wielen, auto’s en andere rollende voertuigen. Ok verschillende 3D-puzzels met fruit en groenten behoren tot de collectie van Rubbabu. Alle producten voelen fijn en zacht aan en hebben verschillende structuren en opvallende kleuren: combinaties die kinderen uitdagen tot spelen en die hun fantasie prikkelen. Wanneer je het rubberspeelgoed van Rubbabu gaat bestellen, kun je er vanuit gaan dat elk item met de hand is gemaakt en uit hoogwaardige grondstoffen bestaat. Alle producten zijn veilig voor alle leeftijden en daarom ook geschikt voor kindjes van 0 maanden. Kies je ervoor om Rubbabu speelgoed bij ons te kopen, dan ben je verzekerd van een mooie en veilige toevoeging aan de speelgoedcollectie van je kind.

2. Ecologische knutselspullen

Is jouw kind gek op knutselen en wil je graag leuke, duurzame en creatieve knutselspullen kopen? Dan ben je bij Kiddeaus aan het juiste adres. In het assortiment van Kiddeaus vind je alles wat je nodig hebt voor een gezellige middag vol knutselplezier! Van kleurrijke stiften tot potloden, magische pennen, verf, waskrijtjes en nog véél meer in alle kleuren, soorten en maten. Daar zijn kinderen dol op, toch? Ouders trouwens ook, dan zijn de kids in ieder geval weer een paar uurtjes zoet! Laat jouw kleintje een bijzonder en uniek zelfportret met magische toverstiften tekenen, een schilderij schilderen geïnspireerd op een bekende schilder of een geheime liefdesbrief schrijven met geheime viltstiften die je kan uitgummen! Rarara, wat staat daar nou geschreven? Dat is geheim, tenzij je goed een geheimpje kan bewaren! Laat je kind de gekste dieren toveren met playmais of een echte ridder boetseren uit boetseerklei. Liever lekker buiten? Geef ze stoepkrijt mee en teken kunstwerken in de buurt of een hinkelspel voor alle buurtkindjes. Het stoepkrijt is gemaakt van zuivere grondstoffen, en kan zonder zorgen gebruikt worden door kleine kinderen. Vrij van zware metalen en zwavel – vrije grondstoffen. Veel van onze producten zijn ecologisch geproduceerd voor veilig en verantwoord gebruik. Daarnaast was je het ook gemakkelijk uit de kleren. Superhandig toch!? Bij Kiddeaus vinden we het belangrijk dat spelen en knutselen fijn, duurzaam, leerzaam maar bovenal veilig is voor kinderen.

Stiften kiddeaus
handige tips

De ontwikkeling van kinderen is erg belangrijk en creativiteit speelt daarbij een grote rol in

3. Houten magnetische doolhofjes

Deze leuke houten doolhofjes waren razend populair als schoencadeautje of voor onder de kerstboom. Weet jij de weg nog in het doolhof? Breng de balletjes met de magnetische pen naar de juiste plek. Dit houten doolhof is goed voor het logisch denkvermogen en de fijne motoriek en stimuleert het concentratievermogen. Leuk voor onderweg en op vakantie!

Bedankt voor alle leuke gave bestellingen die ik heb mogen inpakken en versturen in 2020.

Ben erg benieuwd welk duurzaam speelgoed jullie favoriet was in 2020!

Lieve groet,

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat