Kiddeaus tipt: activiteiten voor de kerstvakantie

Kerstvakantie

Kiddeaus tipt: activiteiten voor de kerstvakantie

Nog even en de Kerstvakantie dient zich weer aan. Even geen race naar school of het Kinderdagverblijf, maar gezellig samen thuis. Heb je al plannen voor eerste en tweede Kerstdag? En hoe vier je Oud & Nieuw? Met hun nieuwe duurzame speelgoed zijn de kinderen hopelijk wel even zoet!

Maar… hoe ga je je kinderen twee weken thuis bezig houden? Kiddeaus denkt met je mee!

Knutselinspiratie nodig? Wij hebben de oplossing: Knutselbundels

Samen aan de keukentafel, kop thee erbij en… knutselen maar! Heb je alle kleurplaten wel gehad? En even geen zin om te vingerverven? Gelukkig zijn er voldoende andere knutsels die je kunt maken. En het mooie is, je hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen. Met de knutselbundels van Kiddeus haal je alles in huis voor een gezellige knutselmiddag tijdens de Kerstvakantie.

dino knutselbundel

Kijkdoos maken

als kind maakte ik ze zelf graag en nu probeer ik mijn oudste zoon er warm voor te krijgen: een kijkdoos maken! Een kleine magische wereld in een doos, dat spreekt toch tot de verbeelding van elk kind? Of je je nu graag vertoeft tussen de dinosaurussen, zeemeerminnen of jungledieren, er is altijd wel een thema te vinden dat jouw kind aanspreekt.

Bij Kiddeaus helpen we je een handje bij het maken van een waanzinnig mooie kijkdoos. Even geen inspiratie of wat hulp nodig met het verzamelen van de juiste spulletjes? Dan zijn onze kijkdoospakketten echt iets voor jou.

het enige dat je nodig hebt is een lege schoenendoos, wij verzorgen de rest. We hebben kijkdoos knutselbundels in verschillende thema’s. Bijvoorbeeld een speeltuin of een onderwaterwereld. Laat je ons je resultaat zien op social media?

Knutselbundels

denk je nu, dat is ideaal, zo’n knutselbundel met alles erop en eraan? We hebben niet alleen pakketten om een kijkdoos  mee te maken, maar met onze knutselbundels maak je ook de mooiste dinosaurussen en eenhoorns. Perfect voor een fijne middag samen tijdens de Kerstvakantie. Zo zit jouw eenhoorn prinses of stoere Dinosaurus uitgerust aan de Kersttafel!

Tot snel,

Kim

Resultaat eenhoorn masker
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat