Een kerst vol met leuke cadeautjes

Een kerst vol met leuke cadeautjes

Een kerst vol met leuke cadeautjes!

Je kleine heeft net een gezellige pakjesavond achter de rug of het volgende moment komt er alweer aan om weer een blij koppie te zien. Met alle feestdagen waar gul met cadeautjes gestrooid wordt is het heel logisch dat je inspiratie langzamerhand uitgeput raakt. Gelukkig zijn we hier bij Kiddeaus om ervoor te zorgen dat je toch nog een goed lijstje kan samenstellen met speelgoed waar ieder kindje blij van wordt!

Een mooie kerstboom

Één van de leukste dingen om te doen met kerst is samen de kerstboom te versieren. Vaak versieren wij volwassenen het op een saaie manier. Daarom is het veel gezelliger om het samen met je kleine te doen. Het verbaast je elke keer weer hoe creatief ze zijn. Jammer genoeg zijn veel kerstversieringen breekbaar. We hebben daarom een ideaal alternatief als jij je kleine (nog) niet helemaal vertrouwt hiermee. Bij ons kan je een houten speelgoed kerstboompje halen. Naast dat dit duurzaam speelgoed is, kan jij je kindje gerust zijn gang laten gaan met het versieren van dit setje. Je kan de boom makkelijk inkleuren met ecologische stiften of vingerverf. Vervolgens gebruik je het koord erbij om alle kralen door de boom heen te halen. Zo krijgt je kleine toch alvast een voorproefje om een kerstboom te versieren en raakt hij of zij misschien wel enthousiast voor het echte werk.

meisje versiert de kerstboom

Voor onder de boom

Naast het versieren van de kerstboom zelf is er natuurlijk niks mooiers dan tijdens kerst je kinderen onder de boom te zien spelen. Het jammere is dat veel voorwerpen zoals speelgoedautootjes niet duurzaam zijn, maar wij bieden wel versies aan die hieraan voldoen. Zelfs met een kerstthema! Met een houten kerstfiguur in een auto kan je kleine dus gerust spelen. Het mooie is ook dat dit niet alleen met de hand is. Door de auto naar achteren te laten tijden windt je de veren zodanig op dat hij vanzelf snel ervandoor rijdt. Het is aan te raden om je kleine daar zelf achter te laten komen. Want er is niks leuker dan zijn of haar verbazende en blije reactie te zien.

Voor de creatievelingen

Houdt je kleine meer van creatieve activiteiten zoals tekenen of bouwen? Dan raden we je onze houten stempel set aan voor kerst. Deze set heeft houten blokjes met markeringen zoals sneeuwvlokjes of kerststerren. Door deze in inkt te laten dippen kan je hele mooie plaatjes op papier drukken. Naast dat het hout duurzaam is hoef je je over de inkt ook geen zorgen te maken. De inkt is vrij van enige giftige stoffen en dus helemaal veilig.

Meer opties nodig?

Dit waren onze 3 tips om je kleine gegarandeerd een leuke kerst met spannende cadeautjes te bezorgen. Maar we hebben natuurlijk veel meer speelgoed waar elk kind vrolijk van wordt. Je kan ze allemaal hier vinden.

Alvast een vrolijk kerstfeest!

Liefs,

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat