Top 5 Kerstcadeautje!

Kerst met Kiddeaus

Top 5 Kerstcadeautje! O Denneboom, wat zijn je pakjes wonderschoon

Persoonlijk vind ik december altijd de leukste maand van het jaar. Samen de Kerstboom opzetten, Kerstliedjes zingen en koekjes bakken. Lekker warm binnen zitten terwijl het buiten koud en donker is. Genieten van alle Kerstdecoratie en de lichtjes buiten.

De Goedheiligman is nog niet vertrokken of ik kan niet wachten om de Kerstboom op te zetten.

Maar met het verwelkomen van de Kerstman rijst wel een ander probleem. Wat geef je kindjes die net een zak vol cadeautjes hebben gekregen van Sinterklaas?

Top 5 duurzame cadeautjes voor onder de Kerstboom

Kiddeaus zou Kiddeaus niet zijn als we niet al vooruit hadden gedacht hoe je dit probleem kunt tackelen. Op zoek naar originele pakjes voor onder de Kerstboom?

Dit is onze Top 5:

1. Bij Kerst horen natuurlijk Kerstige cadeautjes. wat dacht je van deze vrolijke houten autootjes met Kerstfiguren? Ze zijn niet alleen leuk om mee te spelen, ze staan ook nog eens super gezellig in huis.

Houten kerstfiguur in auto

2. Heb jij ook een kleine Bob de Bouwer in huis? Dan mag dit gereedschap niet ontbreken! Dit super zachte gereedschap is van Rubbabu. We vertelden je eerder over dit merk.

3. Is jouw kleuter ook zo gek op samen knutselen? Dan hebben wij het perfecte cadeau! Volgend jaar maak je je Kerstkaarten gewoon zelf en versier je ze met deze vrolijke Kerststempels.

4. Wat ik persoonlijk altijd fijn vind is speelgoed voor onderweg. Bij oma een kop thee drinken en je peuter vermaken? Dan is dit het Kerstcadeau waar je naar op zoek bent.

Goki houten motoriek spiraal

5. Ken jij Playmais al? Het enige dat je nodig hebt is water en deze leuke set:

playmais raceauto
playmais mini mozaïek raceauto

Je maakt er een stoere race-auto van! Een leuke activiteit in de Kerstvakantie. Playmais is gemaakt van mais, water en voedingskleurstoffen en is natuurlijk, veilig en biologisch afbreekbaar. Het stimuleert de creativiteit en de motoriek van je kleintje.

Natuurlijk vind je bij Kiddeaus nog veel meer leuks voor onder de Kerstboom! Waar ben je naar op zoek? We helpen je graag!

Tot snel,

Kim

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat