Rood is de kleur van de feestdagen

Rood is de kleur van de feestdagen

Rood is de kleur van de feestdagen

Wanneer je kiest voor speelgoed van Kiddeaus werk je mee aan een betere wereld. Onze producten zijn gemaakt van hout of milieuvriendelijke kunststoffen. Zo draag je met jouw aankoop voor je kleintje niet bij aan de toenamen van ‘plastic soup’ in onze oceanen. In tegenstelling tot traditioneel speelgoed, dat dit helaas vaak wel doet. Niet alleen door de overproductie van plastic maar ook door de relatief korte levensduur ervan. Met als ergste voorbeeld dat sommige cadeautjes nog dezelfde verjaardag sneuvelen…Het houten speelgoed van Kiddeaus is sterk en gaat lang mee. Zo hebben zelfs toekomstige broertjes of zusjes, of natuurlijk ieder ander kind, hier óók nog jarenlang plezier van. Het hout is afkomstig van snelgroeiende bomen, die speciaal voor dit doel geplant zijn. En op verantwoorde wijze gekapt worden. De impact op de natuur is hierdoor nihil.

De kleur rood staat voor de liefde maar ook voor de gezellige feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst. Maar er zijn ook kinderen dol op de kleur rood. Daarom hebben wij wat rood speelgoed voor jullie op een rijtje gezet.

Leuk en leerzaam speelgoed

Omdat er veel kinderen gek zijn op de kleur rood heeft Kiddeaus een aantal rood gekleurd speelgoed voor jullie onder elkaar gezet. Leuk speelgoed kun je overal vinden. Maar speelgoed dat. Leuk, leerzaam, van hoge kwaliteit en betaalbaar is? Dat vind je alleen bij Small Foot. Dit speelgoed is zo leuk, dat jouw kind het liefst zo snel mogelijk in de speelgoedhoek is. Small Foot mag dan misschien goedkoop zijn, maar dat betekent niet dat de kwaliteit laag is. Sterker nog, jouw kind kan zoveel mogelijk met al het speelgoed gooien, maar kapot gaat het niet.

Sensorisch stimulerend speelgoed

Kijken doen we met de ogen en voelen doen we met de handen! Dat geldt vooral voor je baby wanneer het zintuigen volop in ontwikkeling is.

Met de zachte sensorische (voelen en zien) ballen van Rubbabu kan volop gegooid en gerold worden. Ook keihard knijpen vormt geen enkel probleem. Sterker nog, dat is de bedoeling! De kneedbaarheid, vorm, structuur en kleur zorgen voor motorische, tactiele en visuele prikkeling. Welk zintuig er geprikkeld of gestimuleerd wordt, is afhankelijk van de ontwikkelingsfase op dat moment. Met andere woorden: Dat bepaalt de baby zelf. De vrolijk gekleurde ballen zijn allemaal zacht, maar verschillen wel in kneedbaarheid. ook het zachte oppervlak varieert. Rubbabu ballen kunnen helemaal zacht en glad aanvoelen, maar er kunnen ook zachte bultjes of deukjes voelbaar zijn. Behalve de stimulatie van de zintuigen kan het knijpen in de sensorische bal een kind ook kalmeren. Het kan worden vergeleken met de werking van een stressbal.

Vliegtuig met landingsbaan

Is het jouw droom om piloot te worden? Maak je dromen waar met deze fantastische houten vliegtuig met landingsbaan tape. Maak voor je houten vliegtuig een landingsbaan met het meegeleverde tape! Het houten vliegtuig kan zelfs de hoogte in als je de tape op een muur plakt!

Green Toys

In de kunststof varianten letten we natuurlijk ook op het duurzame karakter. Zo is het speelgoed van Green Toys gemaakt van duurzaam HDPE (high density polyethyleen). Het strandspeelgoed dat Kiddeaus verkoopt is gemaakt van 100% gerecyclede materialen (voedselverpakkingen, shampoo-flessen, etc). De uitstoot van broeikasgassen neemt af door alleen gerecyclede materialen te gebruiken. Kijk, dan bouw je toch een stuk lekkerder aan je eigen zandkasteel.

Middagje knutselen

Is jouw kind gek op knutselen en wil je graag leuke, duurzame en creatieve knutselspullen kopen? Dan ben je bij Kiddeaus aan het juiste adres. In het assortiment van Kiddeaus vind je alles wat je nodig hebt voor een gezellige middag vol knutselplezier! Van kleurrijke stiften tot potloden, magische pennen, verf, waskrijtjes en nog véél meer in alle kleuren, soorten en maten. Daar zijn kinderen dol op, toch!? Ouders trouwens ook, dan zijn de kids in ieder geval weer een paar uurtjes zoet! Veel van onze producten zijn ecologisch geproduceerd voor veilig en verantwoord gebruik. Daarnaast was je het ook gemakkelijk uit de kleren. superhandig toch? Bij Kiddeaus vinden we het belangrijk dat spelen en knutselen fijn, duurzaam, leerzaam maar bovenal veilig is voor kinderen.

Kijkdoos speeltuin werkplaat

Ik hoop dat ik jullie weer genoeg inspiratie heb gegeven en dat je een leuk rood gekleurd speelgoed kon vinden. Natuurlijk mag je altijd een foto insturen wie wij graag willen delen op onze social media kanalen.

Liefs,

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat