Merk in beeld: Rubbabu

Wat me als eerst opviel toen ik voor het eerst op de website van Kiddeaus terecht kwam? De hoeveelheid aan verschillende merken. Nooit geweten dat er zoveel duurzame speelgoedmerken zijn!

Toen ik verder keek kwam ik op de pagina van Rubbabu terecht. ”Hey, dat ken ik!”, dacht ik meteen. Onbewust had ik namelijk al speelgoed van Rubbabu in huis. De zachte autootjes zijn favoriet: ”Vroem, vroem! Die gaan zo snel mama, en kunnen zo hard botsen!”. Wat ik er zo fijn aan vind is dat mijn zoons er samen mee kunnen spelen, omdat ze ook veilig zijn voor baby’s. Als mama van twee moet je soms al 4 handen en 3 paar ogen hebben om alles en iedereen goed in de gaten te houden ”geen kleine speelgoedjes op de grond leggen, Matteo!”, dan is het fijn als er speelgoed in huis is dat allebei mijn jongens leuk vinden en dat veilig is voor Tommaso, mijn jongste van bijna 1.

Wil je wat meer weten over Rubbabu? Rubbabu maakt speelgoed dat kan rijden en kan rollen en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Ook leuk als origineel kraamcadeautje dus! Al het speelgoed  van Rubbabu is gemaakt van natuurlijk rubberschuim met daarbovenop een zachte fluwelen laag en het is 100% biologisch afbreekbaar! Geen schuldgevoel dus! Door de zachte fluwelen laag zijn de speelgoedjes erg aaibaar, fijn voor kleine babyhandjes. Stopt je baby het in zijn mond? Geen probleem, met een vochtige doek maak je het speelgoed zo schoon.

Rubbabu Ballen

Wat zo bijzonder is aan Rubbabu, is dat alle speelgoedjes met de hand gemaakt worden. Door de felle kleuren vallen ze ook bij de allerkleinsten in de smaak. Mijn baby kraait van plezier als de autootjes van Rubbabu voorbij zoeven en kruipt er achteraan. Ook verkrijgbaar bij Kiddeaus zijn de zachte ballen van Rubbabu. Elke bal heeft een andere vorm en textuur, erg goed voor de tastzin van je baby. De speelgoedjes zijn vriendelijk geprijsd, dus ben je nog op zoek naar een schoencadeautje of een klein cadeautje voor pakjesavond of Kerst? Kijk dan zeker ook eens naar het aanbod van Rubbabu.

Met Rubbabu haal je een veilig en duurzaam speelgoedje in huis, dat de fantasie en motoriek van baby’s en kinderen stimuleert.

Tot snel,

Kim

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat