Bloggers gezocht bij webshop Kiddeaus

Bloggers gezocht

Bloggers gezocht bij webshop Kiddeaus!

Zou jij het leuk vinden om het team van Kiddeaus te komen versterken? Want dan zijn wij op zoek naar jou! Kiddeaus groeit en is op zoek naar nieuwe bloggers. Wil je eens een gastblog voor ons schrijven, of zou je met regelmaat in ons blog willen komen staan? Wij zoeken jou voor het maken van leuke en gevarieerde blogs over duurzaam speelgoed, en vele creatieve producten. Denk aan informatieve blogs, maar ook reviews van producten. Leuke tips voor kinderen, in en om het huis met gezellige inspiratie verhalen. Zou dit iets voor jou zijn?

Wat verwachten we van je?

Een blogger voor Kiddeuas kan goed schrijven, heeft humor, gaat voor creativiteit en is origineel. Ben jij iemand die duurzaamheid belangrijk blijft vinden? Vanzelfsprekend vind je het leuk om over baby’s en jonge kinderen te schrijven. Maar deel je ook jouw ervaringen met leuke tips. Juist in de tijd waar we nu in zitten, is inspiratie geven via een blog juist zo leuk voor onze lezers. een blogger is duidelijk en oprecht, met zoveel originele ideeën. Kom ook in ons team van nieuwe bloggers en schrijf voor Kiddeaus!

puzzelen met een houten blokpuzzel

Heb jij dit in je?

Je bent een ouder of verzorger van kinderen tussen de 0 en vier jaar of werkt met kinderen. Daarbij ben je vernieuwend, oprecht, nieuwsgierig, origineel en vriendelijk. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarbij weet jij hoe je de lezer kan boeien met leuke teksten, tips en ideeën die aansluiten bij Kiddeaus. Je weet hoe een artikel goed is opgebouwd of zou het graag willen leren. Je kunt sterke titels en goede content schrijven, die we ook kunnen delen via onze sociale media. Zou je het leuk vinden om mee te denken met Kiddeaus om hier samen fijne inspiratie te delen? Je schrijft unieke content die door jou is geschreven. Sta je ook open voor positieve feedback om hiervan te leren?

Kijkdoos speeltuin werkplaat

Samenwerken met Kiddeaus

dat kan als gastblogger vanaf vier blogs per jaar. Wil je onze vaste blogger gaan worden, met een blog artikel per 1 tot 2 maanden? Dan krijg je van ons de ruimte om ook aan je eigen ideeën te werken. In samenwerking met Esther werk je samen met een blog planning en zo blijven we samen nieuwe ideeën uitwerken. ook is het dan mogelijk om gratis producten voor een review te ontvangen, die ook voor jou blijven. Leuk om weer door te geven aan kinderen in eigen omgeving. Sta je open om samen naar de mogelijkheden te kijken, die ook aansluiten bij jouw wensen? Mail via onderstaande gegevens naar Kiddeaus!

Bij een vervolg samenwerking plan ik graag een telefonische afspraak in of een online meeting, om zo kennis te maken. We bespreken de wensen en maken afspraken met een blog planning. Natuurlijk komen je blogs met naam regelmatig terug in onze social media.

Klim in de online pen en mail naar info@kiddeaus.nl

Ik kijk naar alle reacties, tot mails!

Groetjes,

Kiddeaus, de duurzame speelgoedwinkel

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat