Meiden opmaak-middag

Meiden opmaak-middag Kiddeaus

Meiden opmaak-middag

Het is toch heerlijk op een druilerige (bijna) herfstmiddag een meiden opmaak-middag te houden met je dochter(s). tutten (zo noemde wij dat vroeger) is onderdeel van een rollenspel, want meisjes doen graag hun moeder na en misschien kan je je nog herinneren hoe je dat vroeger – stiekem? – deed. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig kunnen omgaan met make-up en dat kan met de huidvriendelijke nagellak van Moyra en Namaki. Maar jouw dochter(s) zal ook wel dromen van een kleurtje in haar haar en dat kan ook met haarverf van Namaki.

Hieronder vertellen wij de voordelen van deze twee merken.

Moyra eco-friendly kindernagellak

Moyra is een kindvriendelijke, niet-giftige en eco-friendly nagellak die kinderen naar hartenlust kunnen gebruiken. Na gebruik kan de lak, welke op waterbasis is, gemakkelijk van de vingers en nagels worden gehaald met warm water en zeep, en hoeft er dus niet gerommeld worden met schadelijke nagellakremover of aceton. De lakjes van Moyra zijn verkrijgbaar in losse potjes en in sets. Alle kleuren van de regenboog zitten in het assortiment en ook lakjes met glitters horen daarbij. De kleuren zijn intens, magisch en heel vrolijk. Ze zijn ook nog eens geurloos. Er kan dus volop worden gespeeld met vriendinnetjes en wellicht dat mama ook haar nageltjes wil laten lakken 🙂

Moyra kindernagellak

Nagels lakken in twee kleuren

Nagellak tip:

Hoe leuk is het om twee kleuren te dragen op je nagels?

Wat heb je nodig:

Je zoekt eerst 2 kleurtjes uit die je mooi vindt. Dan begin je eerst alle nageltjes te lakken in de lichtste kleur. Zodra het opgedroogd is doe je de Washi tape op je nagels en dan neem je de andere kleur nagellak en lak je dat schuine stukje. Als je daarmee klaar bent trek je voorzichtig de Washi tape eraf.

En voila, je bent klaar. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat! Kijk ook op dit youtube filmpje welke we speciaal hebben gemaakt.

Namaki kindernagellak

Namaki is ook een kindvriendelijke nagellak die speciaal ontworpen is voor veilige speelervaring en ook geurloos is. Deze nagellak kan je zo van je nagel af halen, net zoals bijvoorbeeld bij een sticker. Zo heb je ook geen andere schadelijke oplosmiddel nodig.

Tips voor gebruik:

  • Schud het potje voor openen
  • 12 maanden houdbaar na openen van het potje
Moyra kindernagellak

Namaki haarverf

Droomt jouw dochter(s) van gekleurd haar? Met Namaki kleur je de haren in alle kleuren van de regenboog! Namaki is gemaakt zonder schadelijke ingrediënten en is ontwikkeld met inachtneming van de gezondheid van jouw kinderen en voor het milieu. Namaki is uitwasbaar. Deze haarverf wordt geleverd in een mascara achtige verpakking om zo heel gemakkelijk iedere plukje haar een andere kleur te geven voor een regenboog achtig effect. De kleuren zijn goed zichtbaar op alle haartinten.

Liefs,

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 73 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat