Kiddeaus top 3 voor kinderen van 3 jaar

Bigjigs treinset stad en land

Kiddeaus top 3 voor kinderen van 3 jaar

Wat vliegt de tijd voorbij, het klinkt zo cliché maar het klopt helemaal. Verjaardag datum geprikt, uitnodigingen verstuurd en daar komt de grote vraag van de familie en vrienden; wat staat er op het verlanglijstje? Gelukkig kunnen we daar al een handje bij helpen en dat is ons verlanglijstje die je samen met jouw kind in kan vullen. Zo kan het verjaardags bezoek uitzoeken en makkelijk bestellen. ook als ze niet op bezoek kunnen komen. Wel zo handig!

1. Houten treinen en rails

De prachtige houten speelgoedtreinen en rails van BigJigs staan bekend om kwaliteit en het zeer uitgebreid assortiment! Met de prachtige treinsets en de vele accessoires bouw je meters aan rails, stationnetjes en bruggen. De uitbreidingen zijn enorm! Ook de autobaan van BigJigs kan je aansluiten op de treinbaan. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het voor kinderen ontzettend avontuurlijk om mee te spelen. Je vindt in het BigJigs assortiment diverse splitsingen, stoppers of van die mini stukjes om net je baan goed aan te laten sluiten. Maar ook grote en kleine bochten of lange en kleine rechte stukken. Wat zo mooi is aan dit merk zijn de uitbreidingsets. Die sets zijn voor elke portemonnee bereikbaar. Goed om te weten: de baan van BigJigs sluit goed aan op andere merken zoals Brio en Mentari. Bij de baan van Ikea en Lidl wil de aansluiting wel eens stroef gaan, maar het past wel.

2. Houten gereedschapskist

Hou jij ook van klusjes doen en wil jij ook papa of mama helpen met klusjes? Dan is je eigen gevulde houten gereedschapskist wel zo handig! Wij hebben een prachtige gereedschapskist van Hape. De fraaie kist zorgt ervoor dat je na de klus weet alles netjes kan opbergen.

Gereedschapskoffer-Kiddeaus

3. Boerderij

Is jouw kleine schat ook dol op het boerderijleven? Wij van Kiddeaus hebben een groot assortiment van houten puzzels, houten boerderijdieren, houten tractors maar natuurlijk ook een complete boerderij.

Ik hoop dat met deze tips jullie een leuk verjaardagscadeau kunnen vinden en dat jullie er een mooie verjaardag van maken! Heb je toch nog vragen of advies nodig, dan staat Kiddeaus voor je klaar!

Liefs,

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat