In 3 stappen je eigen kijkdoos knutselen

Kijkdoos speeltuin

Knutsel je eigen kijkdoos!

In 3 stappen je eigen kijkdoos knutselen

Zit het weer een keertje wat tegen, dan hebben wij van Kiddeaus een leuk idee voor alle kids; In 3 stappen je eigen kijkdoos knutselen! Je ondersteunt de creatieve ontwikkeling van het kind, maar vooral ook erg leuk om te maken en als het klaar is naar te kijken! Laat de fantasie van je kinderen tot leven komen met een van de kijkdoosbundels van Kiddeaus. Als je een schoenendoos in huis hebt kun je zodra je bestelling bezorgd is direct aan de slag.

Wil jij een kijkdoos maken en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Geen nood, want wij van Kiddeaus hebben leuke kant en klare werkplaten in de thema’s speeltuin of onderwaterwereld. Maak je keuze, en beginnen maar….

Stap 1

Zodra je het thema hebt uitgekozen ga je bedenken waar je mee wilt werken. Stiften, waskrijtjes of vingerverf? Daarna hoe je de binnenkant wil bekleden, want als je dat wil gaan verven kan je dat beter eerst doen omdat je de verf daarna even moet laten drogen voordat je alles erin kan gaan plakken.

Kijkdoos speeltuin

Stap 2

heb je ondertussen ook al de poppetjes, dieren en of glijbaan gekleurd? Je kan ze inkleuren met ecologische stiften maar voor de jongere kinderen zijn waskrijtjes ook erg fijn om mee te kleuren. Maar je kan natuurlijk ook verven en leuk pimpen met glitters. En is de binnenkant van de schoenendoos droog? Dan is het tijd om alles los te knippen van de werkplaat. Kijk uit dat je de plak stripjes niet eraf knipt.

Stap 3

Zodra je alles hebt uitgeknipt kan je gaan plakken. Heb je de onderwaterwereld gekozen, dan kan je de vissen ook met stokjes ophangen zodat het net lijkt of ze zwemmen. Anders liggen al je visjes op de bodem. Bij de onderwaterwereld zit ook nog een leuke duikbril, en vergeet die niet te kleuren en de elastiekjes eraan vast te maken.

Resultaat

Als het goed is ben je nu klaar je kan natuurlijk misschien nog iets veranderen maar dat ligt helemaal aan jezelf wat jij het mooiste vindt. Ik ben erg benieuwd hoe jouw kijkdoos is geworden! Laat je het aan ons weten met een leuke foto die wij mogen delen op social-media?

Kijkdoos Zee
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat