Duurzame cadeautjes tot 10 euro

Houten kralen

Duurzame cadeautjes tot 10 euro

Ben jij op zoek naar leuke duurzame cadeautjes tot 10 euro? Kiddeaus heeft een top 5 gemaakt zodat je snel en makkelijk kleine duurzame cadeautjes kunt scoren voor bijvoorbeeld je cadeautjes la! Nu dat we langzaam maar zeker weer naar een normale situatie groeien, is het reuze handig om wat cadeautjes op voorraad te hebben. Voor die ene onverwachte verjaardag of om je kind te verwennen hebben we in de populaire prijscategorie tot 10 Euro speciaal voor jou een top 5 gemaakt. Zo heb je altijd iets leuks op voorraad en grijp je nooit mis!

Tip 1: Duurzaam strandspeelgoed

Je kan natuurlijk een keuze maken voor de kwaliteit van speelgoed. Mindere kwaliteit gaat maar even mee vaak niet eens meer dan een dag..- en dat is erg jammer. Vanuit ons gedachtegoed naar duurzaam en verantwoord speelgoed hebben we topkwaliteit voor een aangename prijs. Speelgoed van Zsilt bestaat echt! Uit gerecycled speelgoed en is ook weer recyclebaar. Het aanbod ba Zsilt in onze Webshop is groot en met name gericht op spelen in zand, strand en water. Ideaal dus voor het komende vakantieseizoen. En de jaren erna, want Zsilt is topkwaliteit.

Duurzaam en avontuurlijk strandspeelgoed

Tip 2: Knutselen maar!

Wie aan knutselen denkt, denkt snel aan kleurrijke tekeningen en creatieve schilderwerkjes. Maar het is wel meer dan dat. Laat je kind de gekste dieren toveren met playmais of een echte ridder boetseren van onze boetseerklei. Komt de zo er toch even door? Ga dan buiten een hinkelspel of een mooie regenboog tekenen met stoepkrijt. Heel wat van onze producten zijn ecologisch voor veilig en verantwoord knutselen.

Tip 3: Houten auto’s

Leuk speelgoed kun je overal vinden, maar speelgoed dat leuk, leerzaam, van hoge kwaliteit en betaalbaar is? Bij Kiddeaus hebben we houten speelgoed van Small Foot in het assortiment. Small Foot levert uitstekende kwaliteit en vooral veel speelplezier. Neem een kijkje in onze shop en mocht je advies willen, neem dan contact met ons op!

tip 4: Houten speel – eten

Heb jij zin in een lekker stukje fruit? Hier vind je het lekkerste houten speeleten. Zeer herkenbaar zodat kinderen spelenderwijs om leren gaan met gezond fruit en daarbij tijdens hun spel allerlei lekkere hapjes kunnen voorschotelen.

Tip 5: Kralen rijgen

Voor echt knutselen is je kindje nu nog te klein, maar vanaf een leeftijd van 18 maanden kunnen jullie wel beginnen met het rijgen van houten kralen. Dit stimuleert de fijne motoriek en je kleintje leert vormen en kleuren herkennen.

Wist je dat? Kralen rijgen goed is voor:

  • Fijne motoriek
  • Oog- hand coördinatie
  • Rekenvaardigheid
  • Taal ontwikkeling
  • Kleuren herkennen
  • Vormen herkennen
  • Concentratie

Tevens is de kralen set goed voor de ontwikkeling van de motoriek die spelenderwijs wordt geoefend. Dat lijkt vanzelfsprekend maar dat is het echt niet. Ook het benoemen van de dieren is een leuk spel waarbij het leereffect enorm is. Wie kent ze niet van vroeger?

Kralen rijgen-Kiddeaus

ONTVANG ONS GRATIS EBOOK VOL LEUKE TIPS!
Dit ebook vol gezellige en leerzame tips is erg handig tijdens deze Corona-periode, maar ook een goede voorbereiding op de zomervakantie!.

Liefs,

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat