5 Tips voor een regenachtige dag

tips voor een regenachtige dag

Tips voor een regenachtige dag

Wij zijn natuurlijk de afgelopen tijd ontzettend verwend met het mooie weer, en vrijwel elke dag kunnen de kids lekker buitenspelen. Zo’n regenachtige dag kan best een uitdaging zijn want de verveling slaat gauw toe. Je kent het wel…. Mam, ik verveel me wat kan ik doen? Heb je een klusje voor mij? Kan ik ergens mee helpen? Gelukkig komt dit hier niet zo vaak voor en kunnen ze prachtig spelen. Komt misschien ook dat we een groot gezin zijn en met elkaar spelen.

Met deze 5 tips kan je de kinderen lekker bezig houden tijdens een regenachtige dag.

Tip 1: Knutselbundels

Regen en kou, heerlijk weer om gezellig lekker warm binnen een dagje te knutselen! Goed voor de creatieve ontwikkeling van het kind, maar vooral ook erg leuk! Laat de fantasie van je kinderen tot leven komen met een van de Knutselbundels van Kiddeaus: een complete knutselpakket voor een

Als je een schoenendoos en lege closetrollen in huis hebt kun je zodra je bestelling bezorgd is direct aan de slag. Wij bevelen toezicht van een volwassene tijden het knutselen aan.

  • Zeker weten dat je de basis al in huis hebt? Controleer de lijst in de productomschrijving van je knutselbundel naar keuze.
Kijkdoos speeltuin

Tip 2: Koken en Bakken

Een gezellige activiteit om samen met elkaar te doen, en het resultaat is natuurlijk erg lekker! Maar er is meer dan alleen dat want je kind leert ook lezen en rekenen. Denk aan hoeveelheden water, bloem of bijvoorbeeld appels. Ook de fijne motoriek zal verder ontwikkeld worden. Het benoemen van al het benodigde keukengerei is een leuk spel om samen met je kind te doen.

Tip 3: Spelletjes

Spelletjes spelen is belangrijk voor de ontwikkeling en voor alle leeftijden. Maar spel activiteiten zijn niet altijd vanzelfsprekend eenvoudig, en derhalve een leuke uitdaging. Maar er zijn heel wat positieve effecten:

  • Probleem oplossend denken
  • Taal ontwikkeling
  • Motorische ontwikkeling
  • Sociale en emotionele ontwikkeling (hoe ga je om met winnen en verliezen)

Tijd voor spelletjes doe je ook mee?

Tip 4: Playmais

Playmais is ook een heel mooi natuurlijk product. Een doos vol creativiteit! Het enige wat je nodig hebt is beetje water en creativiteit doet de rest.

Tip 5: Nagellakken met onze duurzame kindernagellak

Kleine meisjes en jongens vinden het prachtig om hun nageltjes te lakken en natuurlijk wil je dat het op een zo natuurlijke manier kan. Nagellak voor kinderen is vrij van schadelijke stoffen. Daardoor kunnen kinderen zelf hun nagels lakken want het is simpel te verwijderen.

De Moyra nagellak is te verwijderen met water en zeep en de Namaki nagellak is te verwijderen net als een sticker. Via de filmpje hebben we nog een leuke nagellak tip.

Hopelijk hebben jullie veel lol met deze tips. Wil je nog meer tips ontvangen, download dan snel ons boordevolle E-book vol spelletjes en ideeën.

Liefs,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat