Hollands blauw voor de verjaardag

Hollands blauw speelgoed voor een verjaardag

Hollands blauw voor de verjaardag

Is jouw kleine grote oogappel binnenkort jarig? Dan ben je nu alvast niet rustig aan het oriënteren en bezig met de voorbereidingen voor het grote feest. Zodra de uitnodigen zijn verstuurd dan komen meestal ook de vragen van opa en oma en andere familie leden en vrienden of je ook ideeën heb voor cadeautjes. Kiddeaus heeft al iets daarop bedacht en dat is een verlanglijstje op de website van Kiddeaus zodat jij die kan invullen en kan delen met de mensen die uitgenodigd zijn. Hoe makkelijk is dat en wat zal dat jou een stuk rust geven in deze drukke periode. Lees in dit blog meer over ons exclusieve speelgoed.

Leuk en leerzaam speelgoed

Omdat de meeste gek zijn op de kleur blauw heeft Kiddeaus een aantal blauw gekleurd speelgoed voor jullie onder elkaar gezet. Leuk speelgoed kun je overal vinden. Maar speelgoed dat leuk, leerzaam, van hoge kwaliteit en betaalbaar is? Dat vind je alleen bij Small Foot. Dit speelgoed is zo leuk, dat jouw kind het liefst zo snel mogelijk uit bed wordt gehaald en in de speelgoedhoek is. Laat jouw kleine zelf spelen met een van de duizenden speeltjes of haal samen alles uit de kast voor een leuke middag, om daarna moe maar voldaan naar bed te kunnen. Small Foot mag dan misschien goedkoop zijn, maar dat betekent niet dat de kwaliteit laag is. Sterker nog, jouw kind kan zoveel mogelijk met al het speelgoed gooien, maar kapot gaat het niet.

Spelen met Small Foot

Het merk heeft als slogan ‘ kinderen zijn de meest waardevolle mensen’ en dat heeft het bedrijf vertaald naar haar speelgoed. Tover die heerlijke lach op het gezicht van jouw kind met Small Foot. Naast de kwaliteit van het speelgoed staat de omgeving ook centraal tijdens het productieproces: de duurzaamheid en de herbruikbaarheid van het speelgoed staan garant voor een goede ‘ ecologische balans’. Small foot gebruikt uitsluitend hout in duurzame bronnen zij streven ernaar milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken.

Leren in de keuken

Een gezellige activiteit binnen is het bakken en koken met kinderen. Leuk en gezellig, maar vooral met een lekker resultaat. Maar er is meer dan alleen dat, je kind leert ook lezen en schrijven. Denk aan de hoeveelheid water, bloem met lekkere gezonde appels. Ook de fijne motoriek zal verder ontwikkeld worden. Bedenk samen hoe je met de kinderen in de keuken bezig kan zijn.

houten pollepel

Ecologisch kinderspeelgoed

Rubbabu speelgoed is ecologisch kinderspeelgoed gemaakt van rubber waar kinderen nooit genoeg van krijgen. Zacht, veilig en leuk, dit speelgoed is ontworpen voor vele jaren spelen en leren. het zachte tactiele materiaal maakt dit speelgoed een geweldig ontwikkelingshulpmiddel voor kinderen van alle leeftijden, inclusief kinderen met speciale behoeften. Rubbabu speelgoed bestaat voor 97% uit natuurlijk rubberen schuim. Natuurlijk rubber is antibacterieel, hypo-allergeen en schimmelbestendig. Het pure rubber wordt opgeklopt zodra het schuimend wordt. Het speelgoed dat we daarvan bakken is zacht als een spons. Het is het ideale materiaal voor baby-, peuter- en kinderspeelgoed omdat het geen pijn kan doen!

Duurzaam spelen

Green Toys, de naam zegt het eigenlijk al. Het is ”groen” speelgoed. Green Toys gelooft in een betere wereld. Daarom produceert Green Toys speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij ze uitsluitend gebruik maken van gerecyclede plastic melkflessen en andere milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Het speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal staat bekend als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten.

Het speelgoed is ontworpen zonder BPA, PVC, ftalaten (weekmakers) of uitwendige coatings. Alle producten zijn daardoor duurzaam, veilig en gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Daarom is het dus super veilig voor je kindje. Als je speelgoed vies is geworden, dan kan het ook gewoon een rondje in de vaatwasser mee.

Het bedrijf Greentoys is gevestigd in California, een staat die bekend staat om zijn strikte veiligheid en milieu wetten. De verpakking van het speelgoed is daarom ook gemaakt van 100% gerecyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

Ik hoop dat met deze tips jullie een leuke Hollands blauw verjaardagscadeau kunnen vinden en dat jullie er een mooie verjaardag van maken!

Liefs,

ONTVANG ONS GRATIS EBOOK VOL LEUKE TIPS!
Dit ebook vol gezellige en leerzame tips is erg handig tijdens deze Corona-periode, maar ook een goede voorbereiding op de zomervakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat