Creatief knutselen met playmais

Playmais leeuw

Creatief knutselen met playmais

Doos vol creativiteit!

PlayMais is creatief speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen

PlayMais is creatief speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen, zoals maïs, water en voedingskleurmiddelen. De bekende gekleurde zachte staafjes speelmais zijn hierdoor veilig om mee te spelen en zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

Jurre knutselt graag met PlayMais. Je kunt de mais knippen, kneden, plakken, snijden, vervormen en rollen. Met alleen een klein beetje water laat je de mais aan elkaar plakken en kan je er de leukste creaties mee maken. En daar zit bij ons vaak het probleem. Dat kleine beetje water is al snel te veel met als gevolg dat er enkel een drapje gekleurd snot overblijft.
Gelukkig heb ik hier wat op gevonden en ik moet zeggen, het is geniaal! Al zeg ik het zelf.. Bij goedkope waterverf zit vaak zo’n klein kwastje met plastic zwarte haartjes. Totaal niet geschikt om water mee op te nemen maar voor PlayMais is dat juist ideaal en precies de bedoeling! Ze zitten ook vaak in de setjes om eieren te verven.

PlayMais is leuk en educatief speelgoed omdat het de fijne motoriek en creativiteit/fantasie verfijnt van kinderen. Voor de kleine kinderen zijn er eenvoudige creaties te maken door de mais op kaarten te plakken of ze te helpen bij wat grotere bouwwerkjes. Oudere kindjes, of papa en mama, kunnen helemaal los gaan met het bouwen van hele steden, auto’s, poppetjes en dieren. Het is geschikt vandaag 3 jaar volgens de verpakking maar met ouderlijk toezicht, wat me gezien het water en kleurstoffen geen overbodige luxe lijkt, is het ook prima geschikt voor jongere kinderen die niet meer alles in de mond stoppen.

Creatief knutselen met playmais
PLAYMAIS
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat