Gastblog – Gezellig knutselen

Gastblog - gezellig knutselen

Gastblog – Gezellig knutselen

Over de gastblogger

Charlotte, mama van een 4-jarig jongetje en freelance grafisch vormgever.
>>
designly.nl

Als kind ging ik graag naar mijn opa en oma. Super leuke vakanties en weekenden, met gezellige dagen gevuld met allerlei leuke dingen. Eerst met opa de hort op, daarna rustig bij opa en oma thuis iets gezelligs doen. Soms iets bakken met mijn oma, maar meestal koos ik voor: knutselen.

Mijn oma had enorm veel knutselspullen. Kleine schaartjes, grote scharen, scharen met diverse vormen, allerlei soorten en kleuren papier, lijm voor alle materialen die ze had, prikpennen met vormpjes, plakband met kleurtjes of waar je op kon schrijven en wel 5 soorten dubbelzijdig plakband, potloden, stiften… Een kamer vol met kasten met knutselmaterialen. Misschien zit het in de genen, want ik heb zelf ook ládingen materiaal om creatief mee aan de slag te gaan. Dat komt natuurlijk ontzettend goed uit nu ik moeder ben van een jongetje dat ook enórm van knutselen houdt. Hij weet vaak beter waar alles te vinden is dan ik…

In de vakantie en weekenden knutselen mijn zoontje en ik graag samen. Meestal verzinnen we ter plekke iets om te maken maar knutselplaten vindt mijn zoontje ook te gek. Daarom was hij ook de eerste tester van bijvoorbeeld de Dino-werkplaat. Samen kwamen we er achter dat in de eerste versie de nek van de dino te lang was waardoor die omviel. Vervelend? Natuurlijk niet, nu konden we nóg een dino knutselen! De eerste dino kreeg een ‘operatie’ om zijn nek in te korten en staat nog steeds gezellig met vriendje Dino 2.0 in de huiskamer te pronken.

Bekijk alle Knutselbundels
De Knutselbundels zijn allemaal getest en goedgekeurd door mijn zoontje. Ze gingen mee op vakantie, mee met logeren bij opa en oma en vriendjes kwamen langs om ook te knutselen. Op vakantie kwamen we er achter hoe ontzettend handig het is om een complete set te hebben bij zo’n knutselplaat: we kwamen níks tekort. En de stiften en lijm die we over hadden, daar hebben we inmiddels nog meer leuks mee geknutseld!
Omdat knutselen en gezelligheid hand in hand gaan, heb ik de gezellige naam ‘Knutselbundel’ bedacht. Wil je zo’n Knutselbundel proberen? Met de code ‘gezelligknutselen’ krijg je 10% korting op een Knutselbundel (geldig op iedere Knutselbundel, in maart 2020).

Ben je op zoek naar iemand die een uniek geboortekaartje kan ontwerpen? Of wellicht ga je trouwen of verhuizen? Ik kan naast unieke kaarten ook mooie logo’s ontwerpen. Laat je overtuigen door mooie dingen in de etalage op designly.nl. Vermeld Kiddeaus in je offerteaanvraag en krijg ook 10% korting op een offerte aangevraagd in maart 2020. 

Voor je jouw Knutselbundel binnen hebt kun je je alvast vermaken met een gratis kleurplaat.
Schrijf je in voor de Krabbels van Kiddeaus en print het direct uit je mailbox.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat