Verlanglijstje

Kiddeaus

Verlanglijstje

Herken je dat? Op de verjaardag van je kind staat de woonkamer ineens vol met speelgoed. Flikkerende lichtjes, gillende sirenes en irritante geluidjes die maar blijven doorgaan… Alle knopjes worden uitgeprobeerd en nog een keer en nog een keer. Je haalt diep adem, glimlacht en probeert de visite te verstaan, maar van binnen baal je, nog meer herrie, nog meer prikkels en al dat felgekleurde plastic waarvan het meeste niet eens gif-houdend (BPA) speelgoed is.

Dan ben je nu alvast niet rustig aan het oriënteren en bezig met de voorbereidingen voor het grote feest. Zodra de uitnodigen zijn verstuurd dan komen meestal ook de vragen van opa en oma en andere familie leden en vrienden of je ook ideeën heb voor cadeautjes.

Kiddeaus heeft al iets daarop bedacht en dat is een verlanglijstje op de website van Kiddeaus zodat jij die kan invullen en kan delen met de mensen die uitgenodigd zijn. Hoe makkelijk is dat en wat zal dat jou een stuk rust geven in deze drukke periode.

Dit is echt spelen

Houten speelgoed is weer hip, het is duurzaam, bevat geen giftige stoffen en het gaat lang mee.

Beter voor je kind, maar ook voor het milieu. En voor jou natuurlijk, want het scheelt een hoop herrie in huis.

Kinderen doen graag aan rollenspellen, ze spelen dat ze eten koken of iets repareren. Met het houten speelgoed van Eichhorn bevinden ze zich zelfs

in een eigen winkel of werkplaats van hout. Je kan zelfs je eigen restaurant beginnen met het vele houten eten wat je hier bij Kiddeaus vindt.

Houten kistje met zuivel

Houten blokken zijn ook leuk, je kan er van alles van maken. Sorteren op vorm of kleur, opstapelen of een mooi huisje van bouwen. Dit stimuleert de fantasie en de creativiteit veel meer dan wanneer je alleen maar knopjes kunt indrukken en er een geluidje klinkt. Door het speelgoed van Kiddeaus

wordt jouw kind gestimuleerd om al spelend te leren. Verantwoord speelgoed is erg belangrijk voor de ontwikkeling.

Ook kun je houten speelgoed vaak nog uitbreiden met bijvoorbeeld meer blokken, rails, voertuigen, maar je winkeltje is natuurlijk nooit vol genoeg?

Deze blog hebben wij ook geplaatst als gastblog bij momof_twins2017

Lieve groet,

 

Sinds 2022 zijn wij overgegaan alleen naar het houten rollenspel speelgoed. Kinderen doen graag hun ouders na denk aan koffie zetten, stofzuigen, eten koken, boodschappen doen maar ook papa of opa helpen met klusjes.

Waarom is rollenspel speelgoed zo goed voor jouw kindje? Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taal ontwikkeling en belangrijk voor de sociale-emotionele ontwikkeling. De producten uit dit blog hebben wij niet meer in ons assortiment, maar verwijzen je graag naar de leuke ideeën met rollenspel speelgoed. Een prachtige unieke houten speelgoed collectie voor educatief en leuk spelen met je kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat