Knutsel je eigen Pieter Konijn traktatie

Pieter Konijn traktatie

Knutsel je eigen Pieter Konijn traktatie

Jurre trakteert!

Deze week wordt hij dan eindelijk 4 jaar. Een grote stap voor hem maar ook voor ons als ouders. Hij gaat naar school, naar de BSO en gaat nieuwe avonturen beleven. En wat vindt hij het spannend!

Bij jarig zijn hoort ook trakteren en dit jaar wilde hij Pieter Konijn trakteren. Tja, maak daar maar iets van! Bij Kiddeaus vond ik leuke kistjes met groenten en koos voor de wortels en radijsjes. Ik kocht wat steekschuim wat ik op maat sneed en legde daar een passend stuk bruin karton op. Uit het bruine karton sneed ik kleine rondjes en duwde vervolgens de groenten door die gaten in het steekschuim. Een tuintje was geboren. Met zwart papier maakte ik de krijtbordjes voor meneer Verhoef zodat hij weet wat hij heeft geplant en maakte het geheel af met een gehaakte knuffel van niemand minder dan Pieter zelf!

Pieter Konijn met de houten kistjes en groenten

 

Rondom plak ik nog de doosjes rozijntjes zodat de kindjes ook nog wat lekkers hebben. Dit doe ik door de doosjes in te pakken in groen crêpepapier en de bovenkant open te laten. Hier knip ik strookjes in zodat het op gras gaat lijken.

 

Pieter Konijn met het crêpepapier erom heen

 

 

Maar eerst, snel iets ui de tuin van meneer Verhoef pikken voordat hij het ziet!

Traktatie is af!

 

Happy Birthday Jurre!

 

 

Prijs per traktatie a 24 kindjes:

  • 2x kistje € 10.99
  • Bruin papier € 0.99
  • Groen crêpepapier € 0.99
  • Rozijntjes 2 zakjes € 2.50
  • Steekschuim € 0.24

Totaal € 26.71, per kindje is dat € 1.12

 

Sinds 2022 zijn wij overgegaan alleen naar het houten rollenspel speelgoed. Kinderen doen graag hun ouders na denk aan koffie zetten, stofzuigen, eten koken, boodschappen doen maar ook papa of opa helpen met klusjes.

Waarom is rollenspel speelgoed zo goed voor jouw kindje? Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taal ontwikkeling en belangrijk voor de sociale-emotionele ontwikkeling. De producten uit dit blog hebben wij niet meer in ons assortiment, maar verwijzen je graag naar de leuke ideeën met rollenspel speelgoed. Een prachtige unieke houten speelgoed collectie voor educatief en leuk spelen met je kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat