Green Toys is duurzaam

Green Toys autotransporter

Green Toys is duurzaam

Jurre is dol op zijn keukentje. urenlang kan hij fantaseren over de heerlijkste gerechten en ik mag dan ook van alles proeven. Zo is de soep met pompoen, knoflook en koekjes echt wel mijn favoriet. Wel oppassen en goed blazen want het is natuurlijk heet!

Ons gezin is dol op duurzaam speelgoed maar echt duurzame keukenspullen konden wij niet vinden. veelal was het van hout maar aangezien er flink gegeten wordt van het bestek, leek het mij dat geen veilige optie. En alles wat we in speelgoedwinkels konden vinden was van plastic.

Toen kwam Greentoys op ons pad. Weer van dat stomme plastic, dacht ik. Tot ik mij meer ging verdiepen in het concept van Greentoys want wat blijkt, Greentoys is hartstikke duurzaam! Greentoys gelooft in een betere wereld met speelgoed van goede duurzame kwaliteit waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van gerecycled plastic en ander milieuvriendelijk materiaal. Het speelgoed van Greentoys is gemaakt van high-density polyethyleen (HDEPE) welke wordt gezien als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Bij Greentoys staat het beter maken van de wereld, vooral voor kinderen hoog in het vaandel. Iets wat ons als gezin erg aansprak.

Inmiddels hebben wij de pannenset, servies en bestek van Greentoys en het is behalve duurzaam ook ontzettend stevig. Onze kleine druktemaker krijgt het niet kapot en er is geen krasje of deukje te bekennen. Inmiddels hebben wij onze collectie uitgebreid met de oplegger, vliegtuig en veerpont. Want bij Greentoys is voor ieder wat wils. Van servies, tot auto’s, van (tuin) gereedschap tot badspeelgoed. Door het uitgebreide pastel kleurenpalet die Greentoys heeft, is er veelal keuze uit meerdere varianten zodat zowel jongens als meisjes enthousiast kan spelen met het speelgoed van Greentoys in de kleuren die zij mooi vinden.

Ook bij Kiddeaus is een groot assortiment Greentoys beschikbaar. Ben je op zoek naar een item die niet in de webshop verkrijgbaar is? Stuur dan gerust een berichtje naar Esther. Zij kan samen met jou zoeken naar het perfecte cadeau!

Jurre met zijn mooi oplegger van Greentoys

Lieve groet,

Yalou

Sinds 2022 zijn wij overgegaan alleen naar het houten rollenspel speelgoed. Kinderen doen graag hun ouders na denk aan koffie zetten, stofzuigen, eten koken, boodschappen doen maar ook papa of opa helpen met klusjes.

Waarom is rollenspel speelgoed zo goed voor jouw kindje? Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taal ontwikkeling en belangrijk voor de sociale-emotionele ontwikkeling. De producten uit dit blog hebben wij niet meer in ons assortiment, maar verwijzen je graag naar de leuke ideeën met rollenspel speelgoed. Een prachtige unieke houten speelgoed collectie voor educatief en leuk spelen met je kinderen.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat