Wat kun je doen met wasco

Tips & Tricks

Zijn jullie wascokrijtjes bijna op? Dan hoef je ze niet weg te gooien. Je kunt er hele mooie dingen van maken. Bijvoorbeeld nieuwe wascokrijtjes. Ja, echt! Dat kan per kleur, of heel tof alle kleuren mengen. Het is ook leuk om de wascokrijtjes in andere vormpjes te maken.

Ergonomische waskrijtjes voor peuters

 

 

Wat heb je nodig?

  • Siliconen vormpjes
  • Oude snijplank

 

Hoe werkt het?

Maak kleine stukjes van de restjes wasco en vul de siliconen vormpjes met deze kleine stukjes. Zet de vormpjes op een bakplaat in een voorverwarmde oven (ongeveer 100 °C). Let goed op,want zodra het gesmolten is haal je het uit de oven. Wacht vervolgens tot het afgekoeld is. Tadaa: nieuwe krijtjes!

 

Liefs,

 

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 56 reviews.