Maak kans op je favoriete speelgoed

Maak kans op je favoriete speelgoed

Kiddeaus bestaat deze maand 5 jaar, en ik vind dat daar wel even bij stil gestaan mag worden. En daarom starten wij vandaag met een super leuke win actie !

Vandaag begint de nieuwe winactie! En deze duurt niet maar een maand maar wel 5 maanden! En wij maken elke maand maar liefst 1 winnaar bekend en het enige wat je hoeft te doen? Pin to win!

Pin to win, met  #Hoera5jaarKiddeaus

Ken jij Pinterest nog niet goed? Dan leg ik hier in het kort even uit wat precies de bedoeling is! Pinterest is het social medium kanaal waar je zo lekker kunt rond neuzen naar ideeën, afbeeldingen, tips enz.. alles wat jij zoekt qua opvoeding, speelgoed en knutsel ideeën kun je hier wel vinden. Het werkt als een soort digitaal prikbord, waar je jouw leukste pins aan prikt. Alle berichten en foto’s, dat zijn pins. En zelf iets plaatsen, dat heet pinnen.

 

Op Pinterest kun je Kiddeaus ook vinden! Via mijn website kun je eenvoudig elk product in de webshop ‘ pinnen’. De komende maanden kan dat je dus nog iets leuks opleveren ook! Pin jouw favoriete product daarom inclusief hashtag #Hoera5jaarKiddeaus en wie weet win jij jouw favoriete speelgoed! Haal je jouw speelgoed zelf al in huis? Dan kun je er ook voor kiezen je aankoopbedrag teruggestort te krijgen.

Bewaren

Pinnen doe je door op het knopje bewaren te klikken. Vergeet dan niet de hashtag #Hoera5jaarKiddeaus erbij te plaatsen zo kan ik zien of je mee doet. Iedereen maakt even veel kans daardoor maakt het niet uit wat je pint. En alle pins doen elke maand weer mee zolang de pin to win actie loopt.

Alle regels van pin to win:

  • Deze pin to win actie begint vandaag en loopt tot 31-05-2020
  • Iedereen mag mee doen!
  • Je pint producten vanuit de webshop van Kiddeaus en vergeet de hashtag niet #Hoera5jaarKiddeaus
  • Alleen pins met hashtag #Hoera5jaarKiddeaus tellen mee
  • Er is geen maximum op het aantal pins die je plaatst.
  • Elke maand 1 winnaar

Facebook & Instagram

Einde van de elke maand, vanaf nu tot 31-05-2020, loot ik een winnaar en deze maak ik via Facebook, Instagram & de nieuwsbrief bekend. Hou deze kanalen goed in de gaten, de winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren met je adresgegevens da kan het pakketje zo snel mogelijk worden verstuurd!

Deze pin to win actie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of wat dan ook door Pinterest, Facebook, Instagram en of andere social media welke worden gebruikt bij deze winactie. Het is gewoon mijn eigen #Hoera5jaarKiddeaus feest!

 

Doe je mee?

Liefs Esther

 

Sinds 2022 zijn wij overgegaan alleen naar het houten rollenspel speelgoed. Kinderen doen graag hun ouders na denk aan koffie zetten, stofzuigen, eten koken, boodschappen doen maar ook papa of opa helpen met klusjes.

Waarom is rollenspel speelgoed zo goed voor jouw kindje? Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taal ontwikkeling en belangrijk voor de sociale-emotionele ontwikkeling. De producten uit dit blog hebben wij niet meer in ons assortiment, maar verwijzen je graag naar de leuke ideeën met rollenspel speelgoed. Een prachtige unieke houten speelgoed collectie voor educatief en leuk spelen met je kinderen.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat