Welk speelgoed is geschikt verjaardagscadeau

Welk speelgoed is geschikt verjaardagscadeau

Een leuk verjaardagscadeau!

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor de verjaardag van een kind? Het is altijd lastig om in het grote aanbod aan speelgoed de treffer te vinden. En zeker als je graag een keuze maakt voor een duurzaam cadeau. Ook voor kinderen zijn er voldoende mogelijkheden voor speelgoed van degelijke en onverslijtbare materialen, denk daarbij bijvoorbeeld aan houtenspeelgoed.

Houten verjaardagstaart

Waarom kiezen voor houten speelgoed?

Hout brengt de natuur dichterbij en is bij kinderen een favoriet speelgoed. er is veel variatie in houtenspeelgoed. Hout dat helemaal glad is gepolijst maar ook hout waarbij de structuur nog enigszins voelbaar is. Er is duurzaam houten speelgoed met een mooie, natuurlijke uitstraling of net met een vrolijk en uitdagend ontwerp. Houten speelgoed is niet alleen duurzaam, er zijn nog meer voordelen. Je geeft een boom een tweede leven en het speelgoed gaat generaties lang mee. Houten speelgoed is ook beter voor kinderen die toch heel graag van alles in hun mond stoppen. Plastic speelgoed heeft vaak schadelijke stoffen of kleine stukjes die gemakkelijk loslaten. Houten speelgoed echter bestaat uit natuurlijke materialen en bevat geen kunststof of andere giftige stoffen. Het is dus veel veiliger voor kinderen.

puzzelen met een houten blokpuzzel
Deze houten blokpuzzel heeft 16 blokjes

 

Wat kan ik kiezen voor een verjaardag?

Er is een ruime keuze in speelgoed van duurzame materialen als cadeau voor een kinderverjaardag. Voor iedere leeftijdscategorie is er natuurlijk veel moois om uit te kiezen. Voor de jongste kinderen zijn er leuke blokken waarmee van alles kan worden gebouwd. Deze worden vaak verkocht in een mooie doos of tas. de blokken zijn van naturel hout of verkrijgbaar in allerlei verschillende felle kleurtjes. Naast de blokken in diverse varianten en vormen, is er natuurlijk ook voldoende keuze voor de iets oudere kinderen. Denk daarbij aan poppenhuizen, al dan niet van hout, theeserviesjes waarmee de kinderen kunnen oefenen als gastvrouw of -heer. Wil je de creativiteit van het jarige kind stimuleren, kies dan voor creatief speelgoed. de mogelijkheden zijn legio: kleurkrijtjes, knutselplaten, vingerverf en puzzeltjes.

Houten bouwblokken 50 stuks.

 

Tip: maak een verlanglijstje

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat