waarom het helemaal niet erg (of zelfs goed) is dat jongens ook met poppen spelen (en meisjes met auto’s)

Voor kinderen is het heel gemakkelijk om te kiezen wat ze zelf het liefst willen. Ze kennen vaak geen opgelegd voorbeeld, en zeker tot aan hun schooltijd maken ze geheel zelfstandig de keuze naar welk speelgoed hun voorkeur uitgaat. Heeft jouw zoontje bovenmatige interesse als je staat te koken? Kijk dan eens rond in onze keuken-afdeling. Koken is immers voor iedereen! Of is papa werkzaam bij de brandweer? Dan is een van onze brandweerauto’s gegarandeerd een succes bij je dochtertje.

Op het moment dat je kinderen naar school gaan, is er veel invloed van de kinderen om hun heen en zal wellicht de aandacht gaan veranderen. Dat is niet erg, maar omdat je je kind(eren) als ouder hun eigen voorkeur hebt kunnen laten bepalen zal het makkelijker zijn de eerste jaren, waarbij je als ouder een groot voorbeeld bent. Tot en met het einde van de lagere school is vooral belangrijk dat kinderen zich een plaats veroveren bij hun leeftijdsgenootjes.

De kleur van de fiets, de muziek, de mooie voetbal, poppen, kleding…. het telt allemaal mee.

Een grote verandering zie je als kinderen naar de middelbare school gaan. Dan is het juist weer belangrijk om wie je bent. Dan zijn zeker die jaren tot aan de lagere school zo belangrijk waarbij kinderen zelf bepalen waarom keuzes gemaakt worden.

Bij Kiddeaus leggen we met name onze aandacht voor kinderen tot en met 5 jaar en is er veel aanbod om op een positieve manier bij te dragen aan hun ontwikkeling.

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 55 reviews.