Schoonmaken Green Toys speelgoed

Logo green toys

Tip voor het schoonmaken van Green Toys

We kennen het allemaal: De kinderen waren weer eens buiten aan het spelen en daardoor is hun speelgoed nat geworden. Ook is er zand tussen hun speeltjes ingekropen. Het vervelende schoonmaakwerk achteraf, is natuurlijk voor jou, als ouder van deze kleine oogappels. Het is een heel karwei om nat en vuil speelgoed weer zuiver te krijgen en dit is dikwijls een erg tijdrovende bezigheid. Onze Green Toys brengen hier verandering in. We leggen je hieronder uit hoe ze je leven een pak aangenamer kunnen maken!

 

Wat zijn Green Toys?

Het merk Green Toys produceert hedendaags, milieuvriendelijk speelgoed, gemaakt van gerecycled plastic en andere milieuvriendelijke grondstoffen. Onze producten worden voornamelijk uit gerecycled melkflessen vervaardigd.

Green Toys Vuilniswagen

 

 

Voordelen van milieuvriendelijk speelgoed?

  • Opvoedkundig aspect: de bedoeling van milieuvriendelijk speelgoed, is kinderen milieubewuster maken. Kinderen kopiëren nu eenmaal het gedragspatroon van hun ouders. wanneer jij, als milieubewuste ouder, enkel speelgoed koopt dat verpakt zit in gerecyclede dozen en dat bovendien voor 100% uit gerecyclede materialen bestaat, geef jij zo het goede voorbeeld aan jouw kind.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Dankzij hun unieke productiematerialen, zijn hardnekkige schoonmaakbeurten niet langer nodig.
  • Groot assortiment: Onze collectie speelgoed bestaat uit binnenspeelgoed, buitenspeelgoed en speelgoed voor in bad. De beschikbare speeltjes zijn o.a. huisjes, vrachtwagens, bootjes,……enzovoort.

 

Green Toys Boerderij

 

 

Hoe kan je deze speeltjes schoonmaken?

Wat deze, milieuvriendelijke speeltjes zo uniek maakt, is dat ze geen metalen onderdelen bevatten. Dit speelgoed is dus naast zeer veilig ook nog eens zeer handig om schoon te maken. Bijna alle speeltjes in ons assortiment hebben deurtjes, openingen, gaatjes, ….enzovoort zodat het vuil er makkelijk uit kan. Dankzij de vervaardiging uit gerecycled plastic, kunnen deze speciale toys simpelweg onder de kraan gehouden worden om er het vuil af te spoelen. Daarna hoef je ze enkel af te drogen en klaar! Het kan eigenlijk zelfs nog gemakkelijker: de meeste van deze speeltjes zijn vaatwasmachinebestendig. Dit betekent dat je ze simpelweg met je gewone afwas mee kan laten draaien om ze weer schoon te krijgen.

 

Nooit eerder was het schoonmaken van speelgoed zo gemakkelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 37 reviews.
× Vragen? Start de chat