Eichhorn – Houten speelgoed dat fijn in de hand ligt

Eichhorn – houten speelgoed dat fijn in de hand ligt

Houten speelgoed dat fijn in de hand ligt

Laat je kind genieten van eersteklas houten speelgoed met een lange historie! Hermann Eichhorn richtte in 1949 in het Beierse Egglham een speelgoedonderneming op die al snel marktleider zou worden op het gebied van treinen en houten spoorwegen. Een deel van het assortiment wordt in het Duitse Lam gemaakt, dat in het Beierse Woud ligt. Beukenhout uit duurzame bosbouw vormt de basis voor de poppenhuizen, puzzels en spoorbanen.

Eichhorn treinset
Houten treinset van Eichhorn

Houten speelgoed met een hoge kwaliteit

Deze speelgoedfabrikant werkt volgens een lange traditie. Het speelgoed heeft een gegarandeerde premium kwaliteit en is gemaakt van hoogwaardig hout. Veel artikelen zijn bovendien 100% FSC-gecertificeerd. Dankzij de verfrissende ideeën van het ontwerpteam komt dit merk steeds weer met originele spelideeën waar kinderen over de hele wereld plezier aan beleven.

Vijftig jaar na de oprichting verplaatste een deel van de productie zich naar onder andere Tsjechië en Bulgarije. Hier worden nog steeds veel houten speelgoedproducten, zoals blokken, puzzels en buitenspeelgoed, met de hand vervaardigd. Dankzij de  excellente kwaliteit ligt het speelgoed prettig in de hand. De hoge veiligheidsnormen en testen garanderen bovendien dat je kinderen veilig met de producten kunnen spelen.

Met Eichhorn vallen spelen en leren samen

Laat je kind steeds weer opnieuw plezier beleven met het houten memoryspel. Je zoon of dochter wordt dankzij de mooie plaatjes al snel een ster in dit spel en zal iedereen te slim af zijn. Een kistje met fruit of groenten stimuleert de verbeeldingskracht van je kind, dat hiermee zijn eigen winkeltje kan beginnen of in een speelkeukentje als kok aan de slag kan. Ook samen spel met andere kinderen gaat met de mooie houten accessoires van zelf.

Van een houten spiraal tot een constructieset, elk stuk speelgoed daagt je kind uit om onmisbare vaardigheden te ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld de fijne motoriek, de oog-handcoördinatie, fantasiespel en sociaal spel.

Houten memory van Eichhorn
Houten memoryspel van Eichhorn

Duurzame houten speelgoedklassiekers

Ook een startset met een trein, rails en diverse basisstukken is altijd een succes. Blijkt er een enthousiaste machinist of spoorwegbouwer in je kindje te schuilen, dan kan je de treinset eenvoudig uitbreiden. Vind je het belangrijk dat speelgoed lang meegaat en gemaakt is van duurzaam gefabriceerd hout? Spelen is altijd een feestje met het houten speelgoed van Eichhorn!

Houten constructie Eichhorn
Houten constructie set van Eichhorn
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat