BigJigs Toys

BigJigs Toys verantwoord en leerzaam houten speelgoed

BigJigs Toys

Meer dan dertig jaar geleden stonden de eigenaren van dit speelgoedmerk in hun achtertuin hun eigen houten puzzels te zagen voor de verkoop. Als echtpaar met een achtergrond in het onderwijs wisten Peter en zijn vrouw precies waar kinderen behoefte aan hebben. Met de puzzels gemaakt van vloerplaten bezochten ze braderieën en markten om hun houtenspeelgoed te verkopen. Sindsdien is dit familiebedrijf uit Engeland ver gekomen. Van verkoop op braderieën naar een catalogus naar verkoop in winkels over de hele wereld. Ook de komst van het internet heeft een enorme boost gegeven aan dit bedrijf.

Kwaliteit staat voorop

Een groot deel van het speelgoed wordt door BigJigs zelf ontworpen en geproduceerd. Het merk staat voor kwalitatief hoogwaardig en veilig speelgoed dat betaalbaar is. Het speelgoed levert een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen doordat ze met plezier kunnen leren en ontdekken. Het speelgoed is gemaakt van hardhout. Het hout van de rubberbomen die gebruikt worden voor het aftappen van rubber krijgt een tweede leven als speelgoedmateriaal. Elk product wordt uitgebreid getest op veiligheid en ook de verf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

puzzelen met een houten blokpuzzel
Deze houten blokpuzzel heeft 16 blokjes

Speelgoed voor jonge kinderen

Kinderen leren door te spelen. Dit speelgoed is ontworpen om kinderen uit te dagen en zo hun cognitieve en motorische vaardigheden te ontwikkelen. BigJigs richtte zich vooral op houtenspeelgoed, maar inmiddels verkopen ze ook schattige stoffen poppen en kleurige ballen voor de kleintjes. Op educatief gebied vind je speelgoedklokken om te leren klok kijken en puzzels om cijfers te leren. Is je kind iets ouder dan zal hij helemaal enthousiast worden van een treinenset. Deze sets kennen verschillende uitbreidingen waarmee je jaren vooruit kunt. Houdt je kind van koken en bakken, kijk dan ook eens bij het houten eetgerei. Daarnaast vind je verschillende soorten buitenspeelgoed in het assortiment.

BigJigs houten treinset 101 delig Kiddeaus
treinset van Bigjigs
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 76 reviews.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Vragen? Start de chat