Ecologische kinder-nagellak setje

Kleine meisjes en jongens vinden het prachtig om hun nageltjes te lakken en natuurlijk wil je dat het op een zo natuurlijke manier kan. Nagellak voor kinderen    is vrij van schadelijke stoffen. Daardoor kunnen kinderen zelf hun nagels lakken want het is simpel te verwijderen met warm water en zeep. Tegenwoordig is het ook stoer voor jongens om bijvoorbeeld een nagel in een stoere kleur te lakken (of verven zoals ik dat steeds vaker hoor) en dat kom door de fantastische actie van nagellak-held Tijn.

Wat is er schadelijk aan gewone nagellak?

Lees maar eens op de achterkant van jouw nagellak potje. De meeste schadelijke stoffen zijn formaldehyde, tolueen en dibutylftalaat. En dan hebben we het nog niet eens over de nagellak remover. Dat is een agressief goedje welke je buiten bereik van kinderen moet houden!

Kiddeaus ging op zoek naar een groen en goed alternatief.

 

Veilige kinder-nagellak

Gelukkig werd ik benaderd door een klant, en na enig speurwerk kwam ik uiteindelijk uit bij een leverancier die voldoet aan de eisen van Kiddeau’s.  De kinder nagellak van Moyra is eco-friendly en is op waterbasis. Deze nagellak is niet giftig en geurloos en is makkelijk te verwijderen met warm water en zeep.

 

Moyra Kids Collection

In onze webshop kom je deze nagellak tegen, via deze link hoef je zelfs niet verder te zoeken!

Heb je vragen? Vraag het ons. We staan je graag te woord. Appen mag ook natuurlijk!

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 44 reviews.
× Vragen? Start de chat