Kiddeaus top 5: cadeautjes voor een peuter van 2

Bigjigs houten autoset

Wat koop je voor een peuter van 2 jaar? Keuze genoeg bij Kiddeaus. In deze blog laat ik je de top 5 zien van leuk peuter speelgoed voor peuters van 2 jaar. Er zit natuurlijk wat rek in, want geen enkel kind ontwikkeld zich hetzelfde. 2 jaar: Deze leeftijdsperiode staat de fijne motoriek als centraal punt in de ontwikkeling van peuters. We hebben daarop onze top 5 natuurlijk afgestemd!

  1. Voertuigen

Brandweer, Ambulance en Politie. Het spreekt tot de verbeelding van vele peuters, en zeker als een van de ouders hier zelfs werkt! Peuters spelen graag met een levend voorbeeld, het stimuleert en leert peuters veel over de grote buitenwereld. Herken je dit bij jouw kind? Kiddeaus heeft vele fraaie houten voertuigen in het assortiment voor eindeloos speel- en leerplezier. Kom dus kijken vij de houten voertuigen afdeling!

  1. Duw speelgoed

 

2 jaar is over het algemeen de leeftijd waar peutertjes kunnen lopen. Duw speelgoed is erg populair! Jouw kindje ontdekt dat verplaatsen van speelgoed een uitdaging is, en dat je daardoor ook sneller gaat lopen! De wereld van jouw kind wordt langzaam maar zeker groter en daar ligt de uitdaging. Omdat Kiddeus keuze garant staat voor de ontwikkeling van jouw kindje, hebben we uiteraard veel keuze!

 

  1. Bouwen

 

Wie weet het nog uit de eigen jeugd? Bouwen en laten vallen… eindeloos veel plezier. De meeste peutertjes bouwen wellicht al, en voor deze groep hebben we ook ‘next level’ bouwplezier. Daag je peutertje uit met een fraaie blokkenset van Kiddeaus!

 

  1. Puzzelen

 

Rubbabu speelgoed is zacht, veilig en leuk speelgoed. Het is al geschikt voor baby’s vanaf zes maanden en ontworpen voor vele jaren spelen en leren. Het zachte materiaal maakt ze tot een prachtig ontwikkelingshulp voor kinderen van alle leeftijden.

Het belangrijkste onderdeel van Rubbabu speelgoed is het natuurrubberschuim. Maar liefst 97% van het speelgoed bestaat uit dit materiaal. Natuurlijk rubber heeft dan ook veel prachtige eigenschappen. Het is antimicrobieel, hypo-allergeen en schimmelbestendig. Er worden dan ook geen vulstoffen of chemicaliën aan toegevoegd.

Een mooie 3d puzzel van Rubbabu met 7 stukjes fruit of groenten. Je kan met deze mooie 3D puzzel ook nog andere spelletjes ermee doen.

 

Tip:

 

  • Kent jouw kindje alle soorten fruit / groente?
  • Hoeveel stukjes fruit / groenten zijn er?
  • Samen tellen en benoemen
  • Waar is bv de banaan?

  1. Fijne motoriek

 

Er zijn bepaalde spelletjes die belangrijk zijn voor de fijne motoriek. Rijgen is erg leuk om te doen op deze leeftijd, of een houten motoriek spiraaltje van Eichhorn. Eichhorn is een van de meest favoriete merken van Kiddeaus en van onze klanten. Duurzaam, fraai afgewerkt en erg uitdagend voor kinderen.

 

Liefs,

Esther

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 44 reviews.
× Vragen? Start de chat